Ziggo

Ziggo

Ziggo is één van de grootste providers in ons land met meer dan drie miljoen klanten. De provider biedt producten en diensten op het gebied van internet, televisie, vast bellen en mobiel aan particulieren en zakelijke klanten. Naast deze producten levert het bedrijf ook oplossingen voor in huis of in je bedrijf, zoals met de SmartWifi pods. Samen met Vodafone biedt Ziggo ook abonnementen aan voor mobiel.

Alles in 1

ZiggoInternet, televisie en bellen in één pakket? Met de alles in 1 pakket heb je alle diensten bij dezelfde provider. Wat vinden klanten van Ziggo Alles in 1? Check de reviews van Ziggo.

Internet en Televisie

Ziggo biedt klanten meer dan alleen snel internet. Bij Ziggo vind je een uitgebreid televisie pakket met ruim 70 zenders. Verder zijn de pakketten inclusief ESPN, Ziggo Sport en/of Ziggo Movies & Series. Het verschil met alleen in 1 is de optie voor vast bellen. Deze vind je niet bij internet en tv abonnement.

Alleen internet

De keuze voor een Internet Only abonnement van Ziggo is voornamelijk interessant als je geen gebruik maakt van televisie en bellen. In dat geval krijg je alleen een modem thuisgestuurd. Het Start pakket voor alleen internet begint al vanaf € 43,- per maand. De internetsnelheid bij alle pakketten zijn hetzelfde. Om erachter te komen welke snelheid op jouw mogelijk is doe je een postcodecheck. Kies uit 100, 350 of 1000 Mbit/s.

VodafoneZiggo

Klanten met een Vodafone abonnement op hetzelfde adres profiteren van extra voordeel tot wel € 7,50 korting en dubbel data.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)