Ziggo mail

Ziggo Mail

Met een internetabonnement van Ziggo krijgen klanten toegang tot het webmail. Via Mijn Ziggo kan je zes e-mailadressen aanmaken. Ziggo Webmail is je persoonlijke omgeving voor het versturen en ontvangen van e-mail. Met online opslag van 15 GB heb je meer dan genoeg ruimte voor bestanden.

Wat is Ziggo Webmail?

Webmail van Ziggo is de online service voor het versturen en ontvangen van e-mail berichten. Deze werkt via de browser als via een e-mailprogramma op de computer of app op de smartphone. Ook werkt Ziggo Mail met e-maildomeinen die eindigen op: @quicknet.nl, @home.nl, @casema.nl, @upcmail.nl, @chello.nl, @a2000.nl.

Inloggen bij Ziggo Webmail

Voordat je kan inloggen bij de Ziggo Webmail omgeving heb je een account nodig. Klanten met internet van Ziggo kunnen via Mijn Ziggo eenvoudig een @ziggo.nl e-mailadres maken. Om in te loggen ga je naar https://www.ziggo.nl/mail. Vul het e-mailadres en wachtwoord in. Om een nieuw Ziggo.nl e-mailadres ga je naar Mijn Ziggo. Kies een e-mailadres, voornaam, achternaam en wachtwoord.

Ziggo WebmailInloggen bij Ziggo Webmail

 1. Ga naar ziggo.nl/mail.
 2. Vul het Ziggo e-mailadres in en wachtwoord.
 3. Wachtwoord vergeten? Ga naar voor het instellen van een nieuw wachtwoord.

Ziggo mail instellingen

Ziggo Mail kan je eenvoudig overal gebruiken thuis en onderweg op de smartphone of computer. Om e-mail berichten te ontvangen en te versturen via Ziggo Mail moet je dit handmatig instellen. Als je Ziggo Mail via de browser gebruikt is dit niet nodig. Gebruik de onderstaande IMAP / SMTP instellingen voor het instellen van Ziggo Mail voor inkomende- en uitgaande e-mail berichten.

Inkomende e-mail

 • IMAP-host: imap.ziggo.nl
 • Poort: 993
 • Gebruikersnaam: je e-mailadres
 • Wachtwoord: wachtwoord van je e-mailadres

Uitgaande e-mail

 • SMTP-host: smtp.ziggo.nl
 • Poort: 587
 • Gebruikersnaam: je e-mailadres
 • Wachtwoord: wachtwoord van je e-mailadres

Veelgestelde vragen over Ziggo Mail

1. Wat is Ziggo Webmail?

Ziggo Webmail is de e-mailservice voor het lezen en versturen van berichten zonder een e-mailprogramma. Klanten met een internet abonnement bij Ziggo kunnen via ziggo.nl/mail toegang krijgen tot e-mail, contactpersonen en agenda.

2. Hoe moet je Ziggo Mail instellen?

Ziggo Mail is te gebruiken op de smartphone, tablet of computer. Gebruik hiervoor de instellingen van IMAP en SMTP voor het ontvangen en versturen van e-mail.

GratisTabletOnline