KPN opwaarderen

KPN opwaarderen

Wanneer je een KPN prepaid hebt is het opwaarderen nog makkelijker geworden. Je hoeft niet meer de deur uit om een opwaardeerkaart te kopen. Opwaarderen van je KPN prepaid beltegoed doe je makkelijk online, sms of de KPN app. Je kunt de beltegoed opwaarderen tussen een bedrag van € 10 en € 50.

Opwaarderen prepaid beltegoed

KPN opwaarderenOpwaarderen van je mobiel doe je makkelijk online bij KPN. Kies je beltegoed, vul je telefoonnummer in en betaal met iDEAL. Je beltegoed in onbeperkt geldig. Het enige wat je moet doen is om één maal in de zes maanden bellen, sms’en of opwaarderen. Voordeel van een prepaid is dat je nergens aan vast zit zoals met een abonnement. Bepaal zelf iedere maand hoeveel je uit wilt geven. KPN prepaid opwaarderen is mogelijk op verschillende manieren. Doe het via internet, sms of in de app. Wil je ook gebruik maken van KPN prepaid? Bestel online een prepaid simkaart en ontvang deze snel in huis. Prepaid is ook handig voor ouders met kinderen.

Opwaarderen met een opwaardeerkaart of bon

In de bekende supermarkten of benzinestations kun je een opwaardeerkaart kopen voor KPN. Bel gratis naar 1244 en kies voor optie 9. Volg de instructies en toets de code op de opwaardeerkaart.

Opwaardeerkaart online opwaarderen

  1. Ga naar de opwaardeerpagina
  2. Vul twee keer je nummer in
  3. Voer de 16-cijferige code in van de opwaardeerkaart

Opwaardeerkaart via sms opwaarderen

  • Sms de 16-cijferige code van de opwaardeerkaart naar 1266
  • Als bevestiging krijg je een sms wanneer de opwaardering is gelukt

Opwaarderen voor iemand anders

Online opwaarderen kan je ook doen voor een ander door haar of zijn mobiele nummer in te vullen en te betalen. Het opwaardeerbedrag wordt dan bijgeschreven.

KPN beltegoed opvragen

Wil je weten hoeveel beltegoed je nog over hebt? Handig als je wilt opwaarderen of nog wil wachten hiermee. Bij KPN is het makkelijk om je beltegoed op te vragen. Hoe werkt het? Stuur een sms met de tekst SALDO naar 1266. Bel *101# voor je beltegoed

KPN prepaid bundels

Bij KPN heb je keuze uit verschillende prepaid bundels. Kies uit een bundel voor internet, bellen of alles in 1. Wil je alleen gebruik maken van internet? Kies voor een prepaid bundel met 100 MB of 1 GB. Voor mensen die willen bellen en internetten is er een gecombineerde bundel. Kies voor een alles-in-1 bundel die bij jou past. Geldig in Nederland en EU-landen. De bundels stoppen automatisch na 31 dagen. Liever niet meer opwaarderen? Kies voor Sim Only van KPN.

FAQ

1. Hoe moet je KPN beltegoed opwaarderen?

Opwaarderen van je prepaid beltegoed kan op verschillende manieren. Op de website van KPN en met een tegoedkaart.

2. Hoe kan ik mijn KPN beltegoed opvragen?

Bel naar *101# of stuur een sms met SALDO naar 1266. Ook via MijnKPN zie je hoeveel beltegoed je nog over hebt.

3. Kan ik overstappen van prepaid naar abonnement?

Heb je een prepaid simkaart van KPN? Dit kun je online regelen of in een winkel van KPN.

GratisTabletOnline