Odido aanbieding

Odido aanbieding

Overstappen naar Odido? Nieuwe en bestaande klanten die willen verlengen kunnen profiteren van scherpe aanbiedingen voor Sim Only, glasvezel internet en televisie. Ook besparen op internet, televisie en bellen? Odido heeft op dit moment interessante aanbiedingen.

Aanbiedingen bij Internet en TV

Odido aanbiedingStap je over naar Odido dan heb je keuze uit vier verschillende pakketten. Internet Only, Internet en TV, Alles in 1 (Internet, TV en bellen) of Internet en Mobiel. Nieuwe klanten kunnen eenvoudig overstappen en betalen tijdelijk ook geen aansluitkosten bij alle internet pakketten van Odido. Als televisie is inbegrepen bij je abonnement dan ontvang je Odido TV gratis, inclusief de eerst TV Box van € 15,- per maand. Kies uit twee aanbiedingen:

  • Eerste 8 maanden van je abonnement voor € 30,- per maand ongeacht welke internetsnelheid je kiest.
  • 12 maanden gratis Viaplay + ESPN Compleet.

Aanbieding bij Odido Mobiel

Niet alleen vind je op Odido.nl aanbiedingen voor thuis internet, maar ook deals voor Sim Only en mobiele telefoonabonnementen. Stap je over van een andere provider dan zijn de aansluitkosten t.w.v. € 25,- op dit moment gratis. Bij aankoop van een nieuwe iPhone tijdelijk 3 maanden Apple TV+ en 6 maanden Apple Music cadeau.

Nog meer korting met Odido Klantvoordeel

Elke maand extra voordeel ontvangen naast deze aanbiedingen van Odido? Dat kan met Klantvoordeel. Wanneer je meerdere Odido abonnementen combineert op hetzelfde adres ontvang je de onderstaande kortingen.

  • € 5,- korting per maand op Internet voor thuis.
  • € 2,50 korting en tot 5 GB extra data per maand.
  • Tot € 7,50 korting per maand op Unlimited abonnementen.

Ga snel naar Odido.nl

Kortom, de aanbiedingen van Odido is voor iedereen interessant. Als trouwe klant profiteer je van actuele aanbiedingen voor mobiel en glasvezel. Naast geweldige deals en kortingen op het abonnement, biedt de provider ook uitstekende service en netwerkdekking. Wil je ook klanten worden bij Odido? Ga snel naar Odido.nl.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)