Simyo zakelijk

Simyo zakelijk

Voor veel ondernemers is het handig om te kiezen voor een zakelijk mobiel abonnement. Zo kunnen klanten met een zakelijk abonnement de btw aftrekken. Ontdek alle voordelen van een zakelijk abonnement bij provider Simyo.

Zakelijk abonnement bij Simyo

Bij Simyo ben je eigen baas over je abonnement. Stel je eigen abonnement samen aan de hand van je verbruik. Met een zakelijk abonnement is het mogelijk om je abonnement op naam te zetten van je bedrijf. De BTW wordt eventueel apart vermeld op de factuur, wel zo handig voor de belasting. Wist je dat je bij Simyo gebruik maakt van het KPN netwerk? Zo profiteer je van optimale dekking. Wel zo fijn want als ondernemer wil je natuurlijk altijd en overal bereikbaar zijn.

Zakelijk bellen bij Simyo

Simyo zakelijkSimyo biedt voor zowel consumenten als zakelijke klanten twee abonnementen aan voor bellen. Dat is 200 belminuten / sms of onbeperkt bellen. De overgebleven belminuten neem je niet mee naar de volgende maand. Heb je meer belminuten nodig dan is een extra bundel met 50 belminuten / sms beschikbaar voor € 2,-.

FAQ

1. Wat is het verschil tussen een gewoon en zakelijk Sim Only abonnement?

Zakelijke klanten kunnen een bedrijfsnaam aangeven op de factuur zodat je een btw-factuur kun ontvangen.

2. Welke netwerk gebruikt Simyo?

Simyo gebruikt het 4G netwerk van KPN.

GratisTabletOnline