Delta glasvezel

Delta glasvezel

Delta is een provider van glasvezel internet, televisie, vast bellen en mobiel. Afhankelijk van het adres levert Delta internet via de kabel of glasvezel. Check of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres met de Delta postcodecheck. Glasvezel van Delta heeft verschillende voordelen. Zo is downloaden en uploaden met glasvezel even snel. Delta heeft geen vaste pakketten, maar je kan zelf een pakket kunt samenstellen met Flexpakket. Kies vandaag nog voor Delta glasvezel en geniet van supersnel internet.

Delta glasvezel abonnement

Bij Delta heb je geen standaard pakketten, maar heb je met het Flexpakket de vrijheid om je eigen abonnement samen te stellen. Via Delta kun je de onderstaande internetsnelheden kiezen. Het abonnement bij Delta begint bij 150 Mbit/s. Dat is over het algemeen genoeg als je met meerdere personen wilt internetten. Voor wie meer snelheid nodig heeft is er ook 350 Mbit/s, 1 Gbit/s en 2 Gbit/s, afhankelijk van je adres. Benieuwd wat provider Delta op jouw adres te bieden heeft? Doe de postcodecheck.

Glasvezel snelheidPrijs p/m
150 Mbit/s€ 45,-
350 Mbit/s€ 53,50
1 Gbit/s€ 62,50

Delta Flexpakket

Delta glasvezelNiet iedereen heeft een alles in 1 pakket nodig. Daarom kan je bij Delta je eigen pakket samenstellen met Flexpakket. De klant heeft de mogelijkheid om een eigen abonnement samen te stellen. De kosten van je Flexpakket is afhankelijk van hoe je Flexpakket samenstelt, bijvoorbeeld met of zonder televisie. Standaard is de looptijd van je Flexpakket abonnement één jaar en daarna is het maandelijks opzegbaar.

Delta glasvezel kosten

Bij Delta kan je kiezen voor een abonnement met alles in 1, internet en tv of alleen internet. Het basis abonnement bij Delta begint al vanaf € 45,- per maand. Dat is internet only met internetsnelheid van 150 Mbit/s.

Alles in 1

  • 150 Mbit/s + Interactieve TV + Vast bellen: € 59,50 p/m
  • 350 Mbit/s + Interactieve TV + Vast bellen: € 68,- p/m
  • 1 Gbit/s + Interactieve TV + Vast bellen: € 77,- p/m

Internet + TV

  • 150 Mbit/s + Interactieve TV: € 57,50 p/m
  • 350 Mbit/s + Interactieve TV: € 66,- p/m
  • 1 Gbit/s + Interactieve TV: € 75,- p/m

Internet Only

  • 150 Mbit/s: € 45,- p/m
  • 350 Mbit/s: € 53,50 p/m
  • 1 Gbit/s: € 62,50 p/m

Voordelen van Delta glasvezel

Glasvezel is de toekomst van internet. In steeds meer plaatsen is glasvezel beschikbaar. Het belangrijkste voordeel van Delta glasvezel is de snelheid en stabiliteit. Downloaden en uploaden is even snel. In vergelijking met kabel internet is glasvezel stabieler, waardoor je minder last hebt van storingen.

Delta glasvezel ervaringen

Service en kwaliteit van dienstverlening is belangrijk bij Delta. Op Trustpilot hebben meer dan 1900+ consumenten een beoordeling achterlaten over Delta. Van de vijf sterren hebben zij er drie. Bijna een kwart beoordeeld de provider met vijf sterren.

Delta glasvezel contact

Op de website van Delta staat een overzicht met meest gestelde vragen over glasvezel. Voor informatie en advies is de klantenservice op werkdagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 – 21:00 uur. Vragen over glasvezel bel naar: 0118 – 22 55 25.

FAQ

1. Wat kost glasvezel bij Delta?

Internet via glasvezel is niet duurder of goedkoper. De maandprijs is afhankelijk van hoe je de pakket samenstelt. Wil je overstappen, vergelijk dan altijd. Voor actuele prijzen kijk op Delta.nl.

2. Welke snelheden biedt Delta?

Via het glasvezelnetwerk van Delta kan je kiezen uit 150 Mbit/s, 1 Gbit/s of 8 Gbit/s snelheid.

GratisTabletOnline