Delta glasvezel

Delta glasvezel

Delta aanbieder van internet, televisie, vast bellen en mobiel. Afhankelijk van het adres levert Delta internet via de kabel of glasvezel. Check of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres met de Delta postcodecheck. Glasvezel van Delta heeft verschillende voordelen. Zo is downloaden en uploaden met glasvezel even snel. Delta heeft geen vaste pakketten, maar je kan zelf een pakket kunt samenstellen met Flexpakket. In de onderzoeken van de Consumentenbond scoort Delta ruim een voldoende. Kies vandaag nog voor Delta glasvezel en geniet van supersnel internet.

Delta glasvezel abonnement

Geen vaste pakketten bij Delta, maar zelf je pakket samenstellen. Bij Delta Fiber begint het internetabonnement vanaf 150 Mbit/s tot 1 Gbit/s. Vervolgens kan je bij het abonnement extra diensten aan- en uitzetten. Bijvoorbeeld het upgraden naar een hogere internetsnelheid of het toevoegen van een extra televisie pakket. Het abonnement geldt voor 12 maanden. Tussentijds kun je het pakket elke maand wijzigen aan de hand van je wensen via MijnDelta.

Glasvezel Flexpakket

Het Flexpakket van Delta geeft klanten de mogelijkheid om zelf te kiezen in wat zij nodig hebben. Tijdens het bestellen stel je een pakket samen voor internet, tv en vast bellen. Wil je alleen internet, dat kan. Je bent niet verplicht om televisie en vast bellen af te nemen. Kies de internetsnelheid dat bij je past en laat bij het bestelproces de rest leeg.

Alles in 1

Bij Delta krijg je de vrijheid om zelf te kiezen wat je nodig hebt. Geen standaard alles in 1 pakketten, maar een eigen pakket samenstellen. Delta geeft klanten meer flexibiliteit, want je kunt het abonnement op ieder moment aanpassen. Breid je abonnement uit met interactieve televisie en vast bellen.

Delta glasvezel kosten

Voor € 42,50 per maand heb je 150 Mbit/s up- en downloadsnelheid via glasvezel. Genoeg om met het hele gezin te streamen van je favoriete films en series. En als je meer snelheid nodig hebt kun je overstappen naar 1 Gbit/s of 8 Gbit/s.

Glasvezel snelheidPrijs p/m
150 Mbit/s€ 45
1 Gbit/s€ 52,50
8 Gbit/s€ 67,50

Glasvezel voordelen van Delta

Glasvezel is de toekomst van internet. In steeds meer plaatsen wordt glasvezel beschikbaar. Het belangrijkste voordeel van Delta glasvezel is de snelheid en stabiliteit. Downloaden en uploaden is even snel en dat is ideaal als je veel moet videobellen. In vergelijking met kabel internet is glasvezel stabieler, waardoor je minder last hebt van storingen.

Delta glasvezel ervaringen

Delta glasvezelOp de reviewsite van Trustpilot hebben meer dan 1900+ consumenten een beoordeling achterlaten over Delta. Van de vijf sterren hebben zij er drie. Bijna een kwart beoordeeld de provider met vijf sterren.

Delta glasvezel contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van Delta glasvezel? Doe dan eenvoudig de glasvezel check. Voor informatie of advies is de klantenservice op werkdagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 – 21:00 uur. Vragen over glasvezel bel naar: 0118 – 22 55 25. Liever snel een berichtje sturen via social media? Het kan via Messenger. Daarnaast ben je voor alle vragen welkom in één van de Delta winkels.

FAQ

1. Wat kost glasvezel bij Delta?

Internet via glasvezel is niet duurder of goedkoper. De maandprijs is afhankelijk van hoe je de pakket samenstelt. Wil je overstappen, vergelijk dan altijd. Voor actuele prijzen kijk op Delta.nl.

2. Welke snelheden biedt Delta?

Via het glasvezelnetwerk van Delta kan je kiezen uit 150 Mbit/s, 1 Gbit/s of 8 Gbit/s snelheid.