Vodafone storing

Vodafone storing

Iedereen heeft het weleens meegemaakt, even geen internet of telefoon verbinding die niet werkt. In zo’n geval kan er een storing zijn bij Vodafone of er zijn werkzaamheden aan de gang. Wanneer een storing bekend is wordt dit vaak vermeld op de website van Vodafone. Hiervoor kun je een postcode checker gebruiken. Als er een storing is bij Vodafone wordt dit weergegeven op een soort storingskaart. Is er geen storing, dan kan het aan je telefoon of verbinding liggen.

Storing bij Vodafone Mobiel en internet

Bekende problemen zijn vaak slecht bereik waardoor je niet kunt bellen of slecht internetverbinding. Lukt het niet om te bellen of sms’en, dan kan er een storing zijn of werkzaamheden aan het Vodafone netwerk. In dat geval ben je dan tijdelijk niet goed goed bereikbaar. Als Vodafone abonnee heb hier weinig invloed op. Controleer ook altijd of er geen probleem is met je telefoon.

Is er storing bij Vodafone?

Bekijk de storingen en werkzaamheden op de Vodafone storingskaart.

Vodafone storingMy Vodafone

Een storing bij My Vodafone kan betekenen dat je even de huidige status van je bundel niet kunt bekijken. Inloggen in je persoonlijke Vodafone omgeving is dan niet mogelijk. Het kan dus zijn dat geen aanpassing kan maken aan je abonnement of facturen bekijken. Veel voorkomende problemen zijn geen 4G verbinding, niet kunnen bellen of gebeld worden of niet kunnen internetten.

App werkt niet

Bij een storing is de app met je persoonlijke pagina niet goed bereikbaar. Op het moment dat er een storing is bij de Vodafone app, kan het zijn dat je abonnement gegevens niet worden weergeven.

Vodafone klantenservice

Heb je van alles geprobeerd en kom je er even niet uit? Neem contact op met de klantenservice van Vodafone. Je kunt ze bereiken op het nummer:

  • 1201 (gratis via je mobiel)
  • 0800 – 0094 (gratis via vaste telefoon)

FAQ

1. Wat moet ik doen bij een storing?

Neem bij een storing contact op met de klantenservice van Vodafone via 1201 of 0800 – 0094.

2. Is er een storing bij Vodafone?

Op de Vodafone storingskaart staan de actuele storingen en werkzaamheden.