Simyo storing

Simyo storing

Als je niet kan bellen of internetten is dit natuurlijk heel vervelend. Al snel denk je aan een storing bij Simyo, maar er kunnen op dat moment ook werkzaamheden zijn aan het netwerk. Om je verder te helpen vind je hieronder tips zodat je weer snel bereikbaar bent.

Is er een storing bij Simyo?

Simyo storingEen storing aan het netwerk wordt al snel bekend gemaakt via verschillende kanalen zoals social media. En omdat Simyo gebruik maakt van het KPN netwerk kan het probleem ook bij deze provider zijn. Op de website van Simyo vind je alles over storingen. Check de onderstaande tips om eventuele problemen op te lossen.

Simkaart controleren

Zet de telefoon uit en haal de simkaart eruit. Zet de simkaart weer terug en doe de telefoon aan. Hiermee maakt de telefoon opnieuwe verbinding met het netwerk. Heb je ergens een andere telefoon, stop de simkaart daarin. Doet de simkaart het alsnog niet, dan ligt de oorzaak misschien aan je simkaart.

Er is geen storing bekend, maar kun je niet bellen?

Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk en daarom kan het probleem ook buiten Simyo zijn. Check of er netwerkstoringen bekend zijn bij deze provider. Blijven de problemen zich voor doen, neem dan contact op met de klantenservice.

FAQ

1. Is er een storing bij provider Simyo?

Op de dekkingskaart vind je actuele storingen en werkzaamheden aan het netwerk.

2. Wat is de Simyo storingskaart?

Een overzicht met storingen, werkzaamheden en onderhoud aan het Simyo netwerk. In de meeste gevallen wordt vermeld wanneer het probleem is verholpen.

GratisTabletOnline