Simyo

Simyo

Simyo is een online provider voor abonnementen met of zonder telefoons. Klanten kunnen bij Simyo alles zelf online regelen en een eigen abonnement samenstellen. Voordelig internetten en bellen op het betrouwbare netwerk van KPN. De provider is 25x door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste mobiele provider van Nederland.

Alles over Simyo

SimyoSimyo richt met zijn sim only abonnementen op klanten die flexibel willen zijn en daarnaast prijsbewust. De abonnementen bij Simyo bestaan uit 1 maand, 1 of 2 jaar. Na deze periode kun je verlengen met een nieuwe abonnement met of zonder telefoon. De internetsnelheid van 4G is 256 Mbit/s, wel afhankelijk van het type telefoon en dekking. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN. Dat is stabiel en betrouwbaar.

Kies voor provider Simyo

Een abonnement bij Simyo betekent voordelig internet, bellen en sms’en op het beste netwerk. Waar je ook bent je hebt altijd goed bereik, dankzij het KPN netwerk. Voor iedereen die eindeloos wilt bellen, heeft Simyo onbeperkt bellen. Bij Simyo profiteer je van de beste aanbiedingen voor mobiel. Je kunt bij de provider kiezen uit een looptijd van 1 en 2 jaar of een maandelijks opzegbaar contract.

Hoe beoordelen klanten Simyo?

Door de Consumentenbond worden verschillende providers met elkaar vergeleken. Simyo is al 25 keer beoordeeld als de beste. Check alle reviews nog eens terug.

GratisTabletOnline