T-Mobile aanbieding

T-Mobile aanbieding

T-Mobile is een provider dat mobiele telefonie, internet en televisie aanbiedt. Regelmatig heeft T-Mobile aanbiedingen en acties zoals korting, geen aansluitkosten of extra data. Profiteer tijdens de aanbiedingen van voordeel op de nieuwste smartphones en abonnementen. Het moment om te kiezen voor een mobiel abonnement of voor glasvezel van T-Mobile Thuis. Bestel vandaag nog jouw abonnement met korting. De actuele aanbiedingen van T-Mobile zijn te vinden op T-Mobile.nl.

T-Mobile GOGOGO deals

Elk jaar komt T-Mobile met de GOGOGO deals. Tijdens deze actie profiteer je van extra korting op de nieuwste telefoons en sim only abonnementen. Mag je verlengen of kies je voor overstappen naar T-Mobile? Dit is het moment om te kiezen voor T-Mobile. Ontdek de actuele aanbiedingen op T-Mobile.nl.

Eerste 6 maanden korting

Doe een postcode check en stel je eigen glasvezel pakket samen. De eerste zes maanden ontvang je korting op het T-Mobile Thuis abonnement. En heb je al een T-Mobile abonnement voor mobiel op hetzelfde adres, dan krijg je € 5 korting erbij op internet.

Gratis 12 maanden Viaplay en ESPN Compleet

Bij een nieuwe Internet en TV abonnement voor thuis geniet je 12 maanden gratis van Viaplay en ESPN Compleet.

Geen aansluitkosten bij mobiel en Thuis

Bespaar op aansluitkosten tijdens de GOGOGO deals. Ongeacht welke abonnement voor mobiel je kiest, je betaalt geen aansluitkosten t.w.v. € 25. En als je overstapt naar T-Mobile Thuis zijn er geen aansluitkosten t.w.v. € 30 en installatiekosten t.w.v. € 75. Dit is natuurlijk mooi meegenomen, want het bespaart jou al snel € 105.

Glasvezel Prijs Korting Eerste 6 maanden
100 Mbit/s € 35,- € 5,- € 30,-
400 Mbit/s € 40,- € 10,- € 30,-
1 Gbit/s € 45,- € 15,- € 30,-

Sim only aanbieding

T-Mobile aanbiedingNieuwe klanten betalen geen aansluitkosten ter waarde van € 25. Had je T-Mobile Thuis en sluit je een telefoon- of sim only abonnement op hetzelfde adres? Dan profiteer je van extra voordeel:

  • Per maand € 5 korting op internet voor thuis.
  • Tot € 10 korting per maand op T-Mobile Unlimited abonnementen.
  • € 2,50 en 2 GB extra per maand op andere mobiele abonnementen van T-Mobile.

T-Mobile Klantvoordeel

T-Mobile Klantvoordeel geeft klanten met meerdere abonnementen op hetzelfde adres korting en extra’s. Als je telefoonabonnement combineert met T-Mobile Thuis dan profiteer je van € 5 korting per maand op internet voor thuis. Voor mobiel krijg je € 2,50 korting en 2 GB internet extra. En € 10 korting bij een Unlimited abonnement met onbeperkt GB en bellen. Meld je nu aan voor Klantvoordeel op My T-Mobile.

FAQ

1. Welke aanbiedingen heeft T-Mobile?

T-Mobile heeft aanbiedingen als geen aansluitkosten bij een nieuwe abonnement, korting op de nieuwste smartphones, T-Mobile Thuis en Klantvoordeel.

2. Zijn de aanbiedingen ook geldig voor bestaande klanten?

Als je wilt weten wat er mogelijk is bij jouw abonnement of pakket, neem dan contact met de klantenservice van T-Mobile.