HBO Max storing

HBO Max storing

Hoe vervelend is het als je een film en serie wilt kijken, maar niet lukt. Is er een storing bij HBO Max? De meest voorkomende problemen kunnen zelf worden opgelost. De onderstaande tips kunnen je helpen bij het lossen van problemen en foutmeldingen.

1. Aanmelden bij HBO Max lukt niet

Als je niet kunt inloggen, maar je gegevens kloppen wel, probeer dan een andere apparaat. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan via de website. Verwijder cookies uit de browser en probeer opnieuw in te loggen.

2. HBO Max blijft bufferen

Als het beeld blijft bufferen of haperen, dan is ligt het probleem aan de verbinding. Check de internetsnelheid met speedtest van je provider.

3. Chromecast

Chromecast kun je gebruiken om HBO Max te streamen van je smartphone naar de televisie. Zorg dat de Chromecast met hetzelfde netwerk is verbonden als de Wifi op de telefoon.

4. Installeer HBO Max opnieuw

Verwijder HBO Max van de apparaat en installeer het opnieuw. Voor optimaal gebruik van HBO Max heb je de nieuwste versie nodig.

Storing met HBO Max oplossen

Veel van de meldingen of storingen worden veroorzaakt door het apparaat of de verbinding. Maar het kan ook aan de streamingdienst liggen. Vaak kan het even helpen om de modem te herstarten. Zorg altijd dat je de nieuwste versie van de HBO Max app geïnstalleerd hebt.

Volg HBO Max op Twitter

Blijf op de hoogte van HBO Max via de officiële Twitter account: twitter.com/hbomaxnl.

GratisTabletOnline