KPN verhuizen

KPN verhuizen

De woningmarkt is constant in beweging. Er worden nieuwe huizen gebouwd, oude kantoorpanden worden omgetoverd tot woningen of mensen gaan verhuizen. Zo kun je denken aan stellen die samenwonen, uit elkaar gaan of op zoek zijn naar een nieuwe huis. Een verhuizing vereist goede voorbereiding. Naast je meubels wil je natuurlijk ook je abonnementen meenemen naar je nieuwe adres.

KPN verhuisservice

Heb je op de huidige adres een KPN aansluiting voor vaste telefoon, internet, televisie of digitenne? Dan kun je eenvoudig je verhuizing doorgeven aan KPN met de verhuisservice. Login in op de website van KPN en geef online je verhuizing door. Als je extra vragen hebt over je verhuizing kun je contact opnemen met de klantenservice.

Na het doorgeven van je nieuwe adres aan KPN ontvang je een bevestiging. Hierin staat alles wat je kan verwachten. Geef je wijziging op tijd door zodat je op het nieuwe adres niet zonder internet of vast telefoon zit.

Telefoonnummer meenemen

Als je binnen dezelfde woonplaats blijft wonen, kun je jouw huidige telefoonnummer eenvoudig meenemen. Verhuis je naar een plaats met een andere netnummer, dan ontvang je een nieuwe telefoonnummer voor vast bellen.

Voordeel bij verhuizen

Verhuizen kan ook voordelen met zich meebrengen. Een verhuizing kan een extra reden zijn om het abonnement op te zeggen of over te stappen een andere provider. Profiteer van extra voordeel bij KPN als je gaat verhuizen. Zo ontvang je gratis twee SuperWifi punten cadeau of drie maanden € 20,- korting op de internet en tv abonnement als je abonnement mee verhuist. Controleer vooraf ook of op het nieuwe adres een abonnement van KPN kan worden afgesloten.

Vaak sluit je een abonnement af en kijk je er niet meer naar. Het kan zijn dat je na mate van tijd sommige diensten niet meer nodig hebt. Zoals televisie, omdat je alles online doet. Vast bellen, want je hebt genoeg aan je smartphone. Natuurlijk jammer om dan hiervoor elke maand te betalen. Je kunt dan natuurlijk het contract opzeggen. Eventueel aanpassen via je account.

Voordat je een overstap maakt naar een andere provider is het slim om een vergelijking te maken van je huidige aanbod met die van de andere provider. Is de snelheid haalbaar? Hoeveel betaal je minder of meer per maand?

KPN verhuizen

FAQ

1. Hoe kan je verhuizing doorgeven?

Verhuizing kun je telefonisch en via de chat doorgeven. Ook kan je het aanpassen via je account.

2. Kan je telefoonnummer behouden?

Als het netnummer niet veranderd, kun je het telefoonnummer behouden.