KPN verhuizen

KPN verhuizen

Ga je verhuizen, dan kan je abonnement van KPN meeverhuizen naar je nieuwe adres. Maak bij je verhuizing gebruik van de KPN verhuisservice, zo zit je geen dag zonder internet. Geef je verhuizing online of telefonisch drie maanden voor de verhuisdatum door.

KPN verhuizing doorgeven

Blijft het abonnement bij je verhuizing hetzelfde, dan wijzigt er niks aan je contract. Een nieuwe abonnement is alleen nodig wanneer je bijvoorbeeld iets wilt wijzigen. Is je op je nieuwe adres geen KPN beschikbaar, dan kan je het opzeggen. Gebruik de checklist hieronder om je adres door te geven aan KPN.

1. Controleer de beschikbaarheid op je nieuwe adres

KPN verhuizenDe kans is groot dat KPN ook op je nieuwe adres beschikbaar is. Als dit niet het geval is, neem dan contact op voor een geschikte oplossing. Om er zeker van te zijn doe je eerst een postcodecheck.

2. Adres wijziging doorgeven

  • Geef je verhuizing op tijd door en controleer de bevestiging. Doe dit drie maanden tot twee weken voor de verhuizing.

3. Bevestiging

  • Zodra je de adreswijziging hebt doorgegeven, ontvang je een bevestigingsbericht met gedetailleerde informatie over de verhuizing.

4. Apparaten meenemen

  • De modem, tv-ontvanger en kabels neem je mee naar je nieuwe adres.

5. Installatiegarantie

  • Het installeren van de apparatuur kan jezelf doen. Mocht je er niet uitkomen dan helpen de medewerkers van KPN je stap voor stap verder bij het aansluiten.

KPN verhuisservice

Heb je op de huidige adres een KPN aansluiting voor internet, telefoon, televisie of digitenne? Dan kun je eenvoudig je verhuizing doorgeven aan KPN met de verhuisservice. Login in op de website van KPN en geef online je verhuizing door.

Na het doorgeven van je nieuwe adres ontvang je een bevestiging van KPN. Hierin staat alles wat je kan verwachten rondom de verhuizing. Geef je wijziging op tijd door zodat je op het nieuwe adres niet zonder internet of vast telefoon zit. Als je vragen hebt over de verhuizing neem dan contact op met de klantenservice.

Telefoonnummer meenemen

Wanneer je verhuist naar een adres met hetzelfde netnummer, kan je jouw huidige telefoonnummer behouden. Verhuis je echter naar een adres met een ander netnummer, dan krijg je een nieuw telefoonnummer toegewezen.

Nieuwbouw

Over het algemeen krijgen bijna alle nieuwbouw woningen glasvezel van KPN. Wil je de aansluiting voor jouw adres weten? Doe de postcodecheck.

Meeverhuizen of overstappen

Blijf je bij je huidige provider of kies je voor overstappen naar KPN? Verhuizen is vaak het moment om rond te kijken voor een nieuwe provider. Daarnaast profiteer je van actuele aanbiedingen.

Veelgestelde vragen over KPN verhuizen

1. Wanneer kan je verhuizing doorgeven?

Je kan je nieuwe adres al 3 maanden voor de verhuisdatum online of telefonisch doorgeven. Maximaal twee weken voordat je gaat verhuizen.

2. Kan je telefoonnummer behouden?

Als het netnummer niet veranderd, kun je het telefoonnummer behouden.

3. Kan je op 2 adressen gebruik maken van internet?

Nee, tenzij je een nieuwe abonnement bestelt op je nieuwe adres.