KPN reclame

KPN reclame

KPN is één de grootste telecomproviders van Nederland en maakt op verschillende reclame. De manier waarop KPN reclame maakt is middels televisie, sponsoring en online. Op televisie is reclame van KPN te zien bij sportwedstrijden. Online vooral op social media.

Wie kent ze niet de bekende reclame met ‘Goeiemoggel’ of de commercial waar een spreker een presentatie geeft aan een volle zaal en per ongeluk zijn dochter belt. Wil je het terugkijken of een andere campagne? Bekijk de nieuwste en oude commercials op het YouTube kanaal van KPN.

Goeiemoggel reclame

Ken jij hem nog? De goeiemoggel reclame van KPN. In de commercial zien we visboeren met elkaar praten waarin verkeerde teksten worden getypt op een mobiele telefoon. Na de reclame was het een hype geworden om het woord ‘goeiemoggel’ te gebruiken in plaats ‘goedemorgen’.

Reclame met katten voor glasvezel internet

De vorige reclame over Wifi met daarin katten komt KPN met een nieuwe campagne. Voor reclame van glasvezel internet gebruikt dit keer ook katten in de reclame.

WiFi reclame

Een stabiele internetverbinding vinden we natuurlijk belangrijk. We doen tegenwoordig alles op het internet. Met de reclame van KPN Superwifi speelt KPN in op de behoefte voor een sterke Wifi-signaal in je huis.

KPN reclame