KPN Dekkingskaart

KPN dekkingskaart

Wanneer je kiest voor een nieuwe provider wil je dat het bereik en dekking het beste is. Niet iedere provider heeft hetzelfde dekking. De dekkingskaart van KPN geeft informatie over de het bereik, snelheid en dekking van het netwerk. Verschillende factoren hebben invloed op de snelheid. Check met de dekkingskaart de 4G en 5G dekking van KPN in Nederland.

Wat is de KPN dekkingskaart?

De KPN dekkingskaart is een handige hulpmiddel waarmee je kunt zien waar je de beste mobiele dekking hebt in Nederland. Deze is online beschikbaar en toont de dekking voor zowel 4G als 5G netwerk. Met de dekkingskaart kun je eenvoudig zien welke delen van Nederland een goede dekking hebben en waar minder bereik hebt.

De dekkingskaart voor mobiel bellen en internet is zeer gedetailleerd en laat zien hoe goed de dekking is in een specifieke postcode of plaats. Je kunt de dekkingskaart ook gebruiken voordat je een abonnement afsluit.

KPN Dekkingskaart5G dekking

Op steeds meer plaatsen is 5G verbinding beschikbaar. Met het 5G netwerk heb je op dit moment maximaal 500 Mbit/s snelheid. Je smartphone moet er wel geschikt voor zijn. KPN heeft als één van de grootste providers de beste dekking voor mobiel. Het beste bereik voor mobiel hangt af van een aantal punten. Over het algemeen heb je buiten beter bereik dan binnen.

Hoe werkt de KPN dekkingskaart?

Ga naar de dekkingskaart en vul linksboven de postcode of plaats in waarvan je de netwerk dekking wilt weten. Vervolgens kun je in- en uitzoomen voor meer of minder details te zien. Op de kaart worden verschillende kleuren gebruikt om de dekkingskwaliteit aan te geven. Hoe donker de groene kleur, des beter de dekking.

Meer over de KPN dekkingskaart vind je op: https://www.kpn.com/netwerk/dekkingskaart.htm.

GratisTabletOnline