Disney Plus

Disney Plus

Disney+ is een streamingdienst met films en series van Walt Disney Studios, Marvel en Pixar. Met een een abonnement op Disney Plus krijg je toegang tot de nieuwste en klassieke films. Disney+ op stream je op verschillende apparaten, waaronder smart-tv’s, smartphones, tablets en computers. Als je fan bent van Disney en Marvel, kan het een goede optie zijn om een abonnement te nemen op de streamingdienst.

Disney Plus abonnement

Ben je ook zo’n liefhebber van Disney? Met een abonnement van Disney+ stream je favoriete titels van Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Disney+ Star. Kies tussen een abonnement voor een maand of jaar. Je betaalt in Nederland € 8,99 per maand, eerder was dit nog € 6,99. Profiteer van 15% korting bij een jaarabonnement en kijk voor € 89,99 een jaar lang naar het aanbod van Disney Plus. Disney Plus ondersteund PayPal, iDEAL, VISA, Mastercard en American Express. Wie wil dat niet? Maak een account aan op DisneyPlus.com om van deze aanbieding te profiteren.

Per maandJaar (15% korting)
€ 8,99€ 89,90

Proefabonnement

Eerst even Disney+ uitproberen? Helaas heeft Disney Plus op dit moment geen proefabonnement. Ben je niet tevreden? Gebruikers van Disney Plus kunnen op elk moment hun abonnement opzeggen.

Wat is het aanbod van Disney Plus?

Het Disney Plus aanbod bestaat uit een groot deel uit films en series van Disney Originals, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Populaire titels zijn onder andere Hercules, Tarzan, Lucas, Venom en Titanic. Regelmatig komen er nieuwe films en series bij waardoor het aanbod elke keer veranderd.

Maximaal 7 profielen

Als je Disney Plus wilt delen kun je met één account maximaal 7 profielen aanmaken. Bovendien stream je Disney Plus tegelijk op 4 schermen.

Disney Plus bij Ziggo en KPN

Ziggo

Het Disney+ aanbod is voor Ziggo klanten beschikbaar via Next Mini en Mediabox Next. Een abonnement van Disney Plus kost bij Ziggo € 8,99. Heb je al een Disney Plus account, dan kun je de app openen via TV Apps of op kanaal 155. Bestel je Disney Plus via Ziggo dan betaal je de kosten met de Ziggo factuur.

KPN

Disney+ kan je activeren bij jouw abonnement. De kosten vind je elke maand terug op de KPN factuur. Disney Plus is (nog) niet als app beschikbaar op de tv-ontvanger. Wel kun je de app downloaden op je smart-tv en inloggen met je Disney+ gegevens.

Disney Plus Star

Disney+ Star is een extra toevoeging van Disney op het bestaande aanbod. Met Star richt de streamingdienst het aanbod meer op volwassenen.

Hoe werkt Disney Plus?

Je kunt bij Disney Plus alle documentaires, series en films downloaden. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld moet reizen met de bus of trein. Je kunt Disney+ gebruiken op alle computers en laptops via een browser, maar ook via Apple TV, Xbox One, Playstation, iPhone, iPad, en iPod Touch. En op smart-tv’s en streaming apparaten als Chromecast.

Disney+ app

Heb je een smart tv, dan is het kijken van Disney Plus vrij eenvoudig. Het enige wat je moet doen is de app downloaden en inloggen. Geen smart tv? De Chromecast is een handige hulpmiddel voor het casten van films en series. Download de app op je tablet of telefoon en doe de Chromecast in de HDMI poort van je televisie. Open de Disney Plus app op je telefoon en maak verbinding met de Chromecast.

Klantenservice

Vragen rondom Disney Plus zoals je abonnement of het aanbod? Neem contact op met de klantenservice via het onderstaande telefoonnummer.

  • 0031 208 082 872

FAQ

1. Wat is Disney Plus?

Disney Plus geeft je toegang tot films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star.

2. Hoeveel kost Disney Plus abonnement?

De kosten van een Disney+ abonnement zijn € 8,99 per maand of € 89,90 per jaar. Disney+ biedt geen proefabonnement aan.

GratisTabletOnline