Ziggo GigaNet

Ziggo GigaNet

Ziggo Giganet is de combinatie van het netwerk van Ziggo en het mobiele netwerk van Vodafone. Het Giganet biedt snelheden aan van 1000 Mbit/s. Giganet is ook wel nodig, want de behoefte naar snel internet groeit steeds meer.

Wat is Ziggo GigaNet?

Als je klant bent bij Vodafone of Ziggo dan gebruik je al GigaNet netwerk. Met 5G netwerk van Vodafone is onderweg internetten nog sneller. Thuis films streamen met meerdere personen tegelijkertijd is geen probleem. Dit in combinatie met het Smartwifi modem van Ziggo heb je thuis een perfecte verbinding.

Hoeveel kost Ziggo GigaNet abonnement?

Ziggo GigaNetHet Giga pakket biedt 1 Gbit/s downloadsnelheid en 50 Mbit/s uploadsnelheid. Met GigaNet is streamen van films en tegelijkertijd grote bestanden versturen zonder haperingen geen probleem. Dankzij de samenwerking tussen Ziggo en Vodafone is het netwerk ook beschikbaar voor klanten met een mobiel abonnement. Het Giga alleen internet abonnement kost € 62,-. Kies je daarbij liever ook een uitgebreid televisie pakket dan betaal je al gauw € 91,50 p/m. Bij je Giga abonnement ontvang je de Mediabox Next en het Giga SmartWifi modem. Wil je weten of Ziggo GigaNet op jouw adres beschikbaar is, vul dan de postcodecheck in op de website van Ziggo. Ervaar Ziggo GigaNet met 12 maanden 50% korting bij Alles in 1. Bekijk de actuele Ziggo aanbiedingen en bespaar op je Giga abonnement.

Ziggo GigaNet haalt snelheid niet?

Als je de verwachte snelheid van GigaNet niet haalt heeft dit verschillende oorzaken. Zo kan het te maken hebben met de kabels of de netwerkkaart die niet geschikt is voor 1 Gbit/s snelheden. Het advies is om een CAT5 kabel te gebruiken. Ook wil het weleens helpen om het modem te resetten naar de fabrieksinstellingen. Probeer daarna een speedtest uit en controleer welke snelheid je nu meet.

FAQ

1. Wat is Ziggo GigaNet?

GigaNet is de combinatie van het Ziggo en Vodafone. Dat is zonder haperingen streamen met het hele gezin op verschillende apparaten. Met de snelheid van GigaNet ben je klaar voor de toekomst.

2. Hoe werkt GigaNet?

GigaNet werkt via het glasvezel – kabel netwerk van Ziggo en Vodafone. In combinatie met Smartwifi heb je stabiel en snel internet in je huis.