Ziggo GigaNet

Ziggo GigaNet

Maak kennis met Ziggo GigaNet. Met Ziggo GigaNet geniet je van razendsnelle internet van 1 Gbit/s. Gamen, streamen en videobellen zonder haperingen. Ben je klaar voor de toekomst van internet? Stap vandaag nog met aanbieding over naar Ziggo.

Wat is Ziggo GigaNet?

Als je klant bent bij Vodafone of Ziggo dan gebruik je al GigaNet netwerk. Met 5G netwerk van Vodafone is onderweg internetten nog sneller. Thuis films streamen met meerdere personen tegelijkertijd is geen probleem. Dit in combinatie met het Smartwifi modem van Ziggo heb je thuis een perfecte verbinding.

Hoeveel kost Ziggo GigaNet abonnement?

Ziggo GigaNetZiggo GigaNet heeft verschillende pakketten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu alleen internet nodig hebt of alles in 1 met televisie en telefonie wilt toevoegen, er is altijd een pakket dat aan jouw wensen voldoet. De prijs voor alleen internet kost € 62,- per maand. Kies voor Giga alles in 1 dan betaal je al gauw € 91,50 p/m. Kies tijdelijk voor Ziggo GigaNet met 12 maanden 50% korting bij Alles in 1. Wil je weten of Ziggo GigaNet op jouw adres beschikbaar is, vul dan de postcodecheck in.

De voordelen van Ziggo GigaNet

Ontdek met Ziggo GigaNet supersnel internet. Meld je vandaag nog aan en profiteer van snel en betrouwbaar internet bij jou thuis. Geen trage verbindingen meer en moeiteloos streamen.

Ultrasnelle downloadsnelheden

  • Ziggo GigaNet levert downloadsnelheden tot 1 Gbps, waardoor je in een oogwenk grote bestanden kunt downloaden en kunt streamen zonder enige vertraging.

Betrouwbare prestaties

  • Met Ziggo GigaNet hoef je je nooit zorgen te maken over een trage of instabiele internetverbinding. Dankzij het geavanceerde netwerk geniet je van een betrouwbare en consistente connectiviteit.

Meerdere apparaten verbinden

  • Moeiteloos apparaten verbinden en tegelijkertijd gebruiken, zonder verlies van snelheid of kwaliteit. Of het nu gaat om smart-tv’s, smartphones, tablets of slimme apparaten, je hebt altijd een betrouwbare en snelle verbinding binnen handbereik.

Ziggo GigaNet haalt snelheid niet?

Als je de verwachte snelheid van GigaNet niet haalt heeft dit verschillende oorzaken. Zo kan het te maken hebben met de kabels of de netwerkkaart die niet geschikt is voor 1 Gbit/s snelheden. Het advies is om een CAT5 kabel te gebruiken. Ook wil het weleens helpen om het modem te resetten naar de fabrieksinstellingen. Probeer daarna een speedtest uit en controleer welke snelheid je nu meet.

Veelgestelde vragen over Ziggo GigaNet

1. Wat is Ziggo GigaNet?

GigaNet is de combinatie van het Ziggo en Vodafone. Dat is zonder haperingen streamen met het hele gezin op verschillende apparaten. Met de snelheid van GigaNet ben je klaar voor de toekomst.

2. Hoe werkt GigaNet?

GigaNet werkt via het glasvezel – kabel netwerk van Ziggo en Vodafone. In combinatie met SmartWifi heb je stabiel en snel internet in je huis.

Meer over Ziggo GigaNet vind je op: https://www.ziggo.nl/giganet.

GratisTabletOnline