Mijn Ziggo

Mijn Ziggo

Mijn Ziggo is de persoonlijke online omgeving voor klanten. Met een account heb je toegang tot al je Ziggo producten, abonnementen en facturen. Inloggen kan via de website als in de app. Maak nu een account aan en ontdek de voordelen van Mijn Ziggo.

Inloggen bij Mijn Ziggo

Login met je gebruikersnaam en wachtwoord. Nog geen account? Maak een gratis een account aan met je klantnummer. Voor het maken van een account heb je de klantnummer nodig. Deze kun je terugvinden op elk factuur. Download de Mijn Ziggo app, zo heb je voortaan overal toegang tot je Ziggo account. Inloggen kan via de website op https://www.ziggo.nl/nieuw-mijn-ziggo/.

Mijn ZiggoMijn gegevens

  • Als je bent ingelogd bij Mijn Ziggo kan je inzien welke gegevens allemaal bekend zijn. Zo vind je een overzicht van je abonnementen, aanpassen van gegevens bijvoorbeeld bij een verhuizing of extra producten toevoegen.

Facturen

  • Na het inloggen bij Mijn Ziggo kan je factuurhistorie inzien en direct betalen.

Hulp bij installatie

  • In de app vind je handige stappenplannen voor de installatie van de modem, mediabox of tips voor het oplossen van storingen.

Klantenservice

  • Heb je vragen over producten van Ziggo? Stel je vragen aan de klantenservice via de app.

Mijn Ziggo Zakelijk

Zakelijke klanten kunnen registeren en inloggen bij Mijn Ziggo. Via Mijn Ziggo heb je toegang tot als je zakelijke abonnementen voor internet, televisie en bellen.

Veelgestelde vragen over Mijn Ziggo

1. Wat is Mijn Ziggo?

Mijn Ziggo is de persoonlijke omgeving voor klanten van de provider. Met Mijn Ziggo heb je inzicht in al je Ziggo producten, abonnementen en facturen.

2. Hoe maak je een account aan?

Iedereen die klant is bij Ziggo kan een account aanmaken voor Mijn Ziggo via https://account.ziggo.nl/account/registreren/ziggo-contract.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)