Simyo Sim Only

Simyo Sim Only

Wie op zoek is naar een goedkope sim only abonnement en flexibiliteit, komt terecht bij Simyo. Met Sim Only van van Simyo maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. De provider is meerdere keren door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste mobiele provider.

Sim Only abonnement van Simyo

Wil je overstappen naar Simyo? Bij Sim Only van Simyo heb je keuze uit vijf internetbundels en twee belbundels. Elke maand kan je de bundels naar eigen wens gratis aanpassen. Stap over naar Simyo en kies uit één van de Sim Only aanbiedingen.

InternetBellen en sms'en1 jaar2 jaar
2 GB200 min/sms€ 9,- p/m€ 8,- p/m
6 GB200 min/sms€ 10,- p/m€ 9,- p/m
10 GB200 min/sms€ 11,- p/m€ 10,- p/m
12 GB200 min/sms€ 12,- p/m€ 10,- p/m
15 GB200 min/sms€ 15,- p/m€ 14,- p/m

Simyo Sim OnlyOnbeperkt internet bij Simyo?

Simyo biedt geen bundels aan met onbeperkt internet. Hun grootste internetbundel is op dit moment 15 GB, voor veel mensen is dit meer dan genoeg. Als je thuis internet hebt van KPN, kun je echter profiteren van meer voordeel. Door Simyo Compleet te activeren, word je internetbundel verdubbeld.

Heeft Simyo Onbeperkt bellen?

Met een Sim Only abonnement van Simyo heb je keuze uit twee belbundels. Naast 200 belminuten kan je ook kiezen voor onbeperkt bellen. Met onbeperkt bellen van Simyo hoef je geen zorgen te maken, dat is zo vaak bellen als je wilt.

Maandelijks opzegbaar of een jaarabonnement

Als je kiest voor een sim only abonnement met een looptijd van een maand, dan is je abonnement maandelijks opzegbaar. Abonnementen van één of twee jaar kan je niet tot de einddatum opzeggen. Wel zijn de kosten bij een jaarabonnement lager. Het voordeel van Simyo is dat je internet- en belbundels elke maand naar boven of beneden kunt aanpassen.

Waarom je moet kiezen voor Sim Only van Simyo

Scherpe prijzen, transparante tarieven en mogelijkheid om je bundel maandelijks aan te passen is de reden om te kiezen voor Sim Only van Simyo. Stap je over naar Simyo, kies dan voor de overstapservice met nummerbehoud. Zij zeggen je contract op bij de huidige provider. Daarnaast zijn bestaande klanten over het algemeen ruim tevreden met Simyo. Je kunt alle reviews terugvinden op de site van Trustpilot. Simyo is meerdere keren door de Consumentenbond getest als de beste mobiele provider.

  • Zorgeloos internetten, bellen en sms’en.
  • Landelijk dekking met KPN.
  • Bundels gratis maandelijks aanpassen.
  • Standaard 4G internet.

FAQ

1. Wat is Simyo Sim Only?

Dat is een abonnement zonder telefoon. Met een sim only abonnement van Simyo heb je internet en bellen voor een scherpe prijs op het netwerk van KPN.

2. Waarom kiezen voor Simyo?

Simyo biedt voordelige abonnementen aan voor mobiel met gratis nummerbehoud en telefoons. Zij maken gebruik van het KPN netwerk.

3. Is 5G beschikbaar bij Simyo?

Voorlopig kun je bij Simyo nog geen 5G gebruiken.

GratisTabletOnline