Simyo Sim Only

Simyo Sim Only

Goedkoop internetten en bellen? Dat is het voordeel van Sim Only bij Simyo. Met Sim Only abonnement kan je goedkoop mobiel bellen, sms’en en internetten. Daarnaast is je telefoonrekening hierdoor lager, omdat je geen abonnement hebt met afbetaling. Verdubbel je bundels met Simyo Compleet, speciaal voor klanten van KPN met thuis internet en tv.

Sim Only abonnementen van Simyo

Simyo is gespecialiseerd in voordelige Sim Only abonnementen. Sim Only abonnementen bij Simyo hebben een looptijd van 1 maand, 1 of 2 jaar. Je bepaald zelf de bundels voor internet en bellen. De bundels mag je elke maand omhoog of omlaag aanpassen via Mijn Simyo. De wijziging gaat dan in vanaf de eerste van de volgende maand. Als je bundel op is, kun je extra internet bijkopen van 500 MB voor € 5,-. Met een Sim Only abonnement van Simyo maak je gebruik van het KPN netwerk. Met een tijdelijke aanbieding heb je voor € 8,- al een internetbundel van 2 GB met 200 belminuten / smsjes. Het goedkoopste abonnement met alleen een belbundel kost € 5,- p/m.

Bellen en SMS1 maand1 jaar2 jaar
200 belminuten / sms€ 7,-€ 6,-€ 5,-
Onbeperkt belminuten / sms€ 9,-€ 8,-€ 7,-
Internet1 maand1 jaar2 jaar
2 GB€ 3,-€ 3,-€ 3,-
6 GB€ 4,-€ 4,-€ 4,-
10 GB€ 6,-€ 6,-€ 6,-
20 GB€ 9,-€ 9,-€ 9,-

Simyo Sim OnlyOnbeperkt bellen

Er zijn bij Simyo twee bundels voor bellen. Dat is 200 belminuten / sms of onbeperkt belminuten / sms. Met onbeperkt bellen van Simyo kun je met een abonnement zoveel bellen als je wilt.

Simyo maandelijks opzegbaar

Een Sim Only met een maandelijks opzegbare contract is een abonnement dat je elke maand kunt opzeggen. Dit is vaak minder voordeliger dan een jaarabonnement.

Onbeperkt internet bij Simyo?

Bij Simyo heb je geen onbeperkte internetbundel voor Sim Only. Bij Simyo kun je kiezen uit verschillende internetbundels van 2 GB tot 20 GB. Bij kopen van extra MB’s is wel mogelijk.

Kies Sim Only van Simyo

Wil je een goedkope Sim Only abonnement dan ben je bij Simyo aan het juiste adres. Stap je over naar Simyo, kies dan voor de overstapservice met nummerbehoud. Zij zeggen je contract op bij de huidige provider en jij hoeft verder niks te doen. Simyo is meerdere keren door de Consumentenbond getest als de beste telecomprovider. Wat vinden bestaande klanten van Simyo? Bekijk de reviews van Simyo.

FAQ

1. Wat is Simyo Sim Only?

Met een sim only abonnement van Simyo heb je internet en bellen voor een scherpe prijs op het premium netwerk. Dat is een abonnement zonder telefoon.

2. Waarom kiezen voor Simyo?

Simyo biedt voordelige abonnementen aan voor mobiel met gratis nummerbehoud en telefoons. Zij maken gebruik van het KPN netwerk.

3. Is 5G beschikbaar bij Simyo?

Voorlopig kun je bij Simyo nog geen 5G gebruiken.