Simpel aanbieding

Simpel aanbieding

Ben je op zoek naar een voordelige sim only abonnement met een betrouwbaar netwerk? Bij Simpel ben je aan het juist adres. De provider biedt goedkope abonnementen aan voor mobiel. Simpel heeft regelmatig aanbiedingen met dubbel zoveel internet, belminuten en sms’jes. De beste aanbiedingen voor sim only vind je bij Simpel.

Overzicht met de Simpel aanbiedingen

De aanbiedingen van Simpel zijn vaak tijdelijk en het moment om te kiezen voor Simpel. Goedkoop internetten, bellen en sms’en op het beste netwerk. Bekijk de actuele Simpel aanbiedingen op de website.

Simpel aanbiedingWelke aanbiedingen zijn actueel?

1. Sim only aanbieding – € 3,50 p/m

  • 500 MB / 100 belminuten / 500 sms’jes

2. Sim only aanbieding – € 6,- p/m

  • 2 GB / 100 belminuten / 500 sms’jes

3. Sim only aanbieding – € 7,50 p/m

  • 5 GB / 250 belminuten / 500 sms’jes

4. Sim only aanbieding – € 8,50 p/m

  • 8 GB / 250 belminuten / 500 sms’jes

5. Sim only aanbieding – € 10 p/m

  • 14 GB / onbeperkt bellen / 500 sms’jes

Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. € 20

Nu 14 GB met onbeperkt bellen slechts € 10,- per maand. Daarnaast betaal je bij alle bundels tijdelijk ook geen aansluitkosten. Deze actie is mooi meegenomen, want het levert toch weer voordeel op.

Verlengen met speciale aanbieding

Tevreden met Simpel? Het is slim om dan je abonnement te verlengen. Dat betekent kiezen uit één van de actuele acties.

Simpel verdubbeldagen

Tijdelijk dubbel zoveel internet en belminuten voor hetzelfde geld tijdens de Simpel Verdubbeldagen. Bijvoorbeeld 1000 MB in plaats van 500 MB.

Simpel Via Via voordeel

Bestaande klanten kunnen met Via Via Voordeel actie € 10 korting ontvangen als ze vrienden en familie uitnodigen om klant te worden bij Simpel. De korting wordt gegeven op de eerstvolgende factuur.

Waarom kiezen voor een Simpel aanbieding?

Wil je de beste deal voor een sim only abonnement, dan is Simpel een slimme keuze. De provider maakt gebruik van de betrouwbare T-Mobile 4G netwerk. Dat supersnel, betrouwbaar mobiel internet en landelijk dekking.

GratisTabletOnline