Vodafone review

Vodafone review

Vodafone is aanbieder van abonnementen en mobiel. Ben je ook benieuwd of Vodafone bij jou past? De vraag die altijd terugkomt als consumenten overstappen is, is Vodafone een betrouwbare provider? Alles over de Vodafone reviews en ervaringen vind je op deze pagina.

Trustpilot

Vodafone reviewOp Trustpilot staan meer dan 1300 ervaringen van Vodafone klanten. De gemiddelde score is 1,3 ster. Het oordeel van de klanten is dan ook slecht. De punten die bij het feedback te vinden zijn gaan voornamelijk over de service, toestel en abonnement. Vodafone regeert ongeveer binnen twee dagen op reviews.

Consumentenbond

Elk kwartaal worden leden van de Consumentenbond uitgenodigd om ervaringen te delen over Vodafone. Uit het onderzoek voor beste mobiele provider in het vierde kwartaal van 2022 scoort de Vodafone een 8,8 voor mobiel bellen. Het algemeen oordeel over de provider heeft ruim een 8,5. Alles bij elkaar opgeteld krijgt het bedrijf een 8,2 en dat is net boven T-Mobile. Op de website van de Consumentenbond zijn de testuitslagen nogmaals terug te vinden.
GratisTabletOnline