KPN Veilig

KPN Veilig

Even online winkelen, internetbankieren of een bericht sturen op WhatsApp. Tegenwoordig doen we van alles met het internet, op de computer en mobiel. Wie veilig wil internetten, heeft beveiliging nodig. KPN biedt klanten gratis virusscanner aan voor extra bescherming van je apparaten. Maar wat doet KPN Veilig? Alle voordelen van KPN Veilig ontdek je hieronder.

Wat is KPN Veilig?

Klanten met internet van KPN krijgen gratis KPN Veilig. De virusscanner beschermt je tegen virussen en websites die persoonlijke gegevens willen stelen. Daarnaast controleert KPN Veilig de privacy van de apps. Klanten van KPN krijgen afhankelijk van de internetsnelheid de mogelijkheid om gratis twee of vijf apparaten te beveiligen. Voor € 4,99 p/m breid je KPN Veilig uit met tien apparaten.

KPN VeiligMobiel beveiligen

Via de beheerpagina van KPN Veilig kun je licenties en apparaten toevoegen. Zo kun je ook kiezen voor beveiliging voor mobiel en tablet. Installeer de app op je iOS of Android telefoon.

F-Secure

Het antivirusprogramma F-Secure beschermt computers en andere apparaten tegen aanvallen van verschillende virussen en malware. Het programma voert een virusscan uit en geeft aan welke bestanden een virus bevatten.

KPN veilig virusscanner installeren

Over het algemeen wordt afgeraden om twee virusscanners tegelijk te gebruiken op hetzelfde apparaat. Verwijder eerst de huidige virusscanner voordat je begint met installeren van KPN Veilig. Bescherm je computer, tablet en smartphone tegen virussen met KPN Veilig. Volg de stappen hieronder om de software van KPN Veilig te installeren.

  1. Ga naar de beheerpagina via veilig.kpn.com en login met je KPN ID.
  2. Klik op Apparaat toevoegen en kies voor Installeren op dit apparaat.
  3. Selecteer het type apparaat en geef het een naam.
  4. Download en installeer nu de software.
  5. En klaar, je apparaat is nu beveiligd.

Ik wil KPN Veilig

Wanneer je kiest voor internet van KPN met een internetsnelheid van 50 of 100 Mbit/s krijg je gratis KPN Veilig voor 2 appraten. Een abonnement met een internetsnelheid van 200, of 500 Mbit/s of 1 Gbit/s krijgt gratis licenties voor 5 apparaten.

Ik ben al klant

Op veilig.kpn.com zie je het aantal licenties dat je kunt gebruiken.

Welke specificaties heb je nodig voor KPN Veilig?​

WindowsMac
Windows 7, 8, 10 of 11.macOS 10.15, 11, 12 of 13.
Intel Pentium 4 of hoger.Intel, Apple Silicon (Rosetta).
minimaal 1 GB geheugen.minimaal 1 GB geheugen.

 

FAQ

1. Wat is KPN Veilig?

KPN Veilig is een antivirusprogramma voor apparaten die verbonden zijn met het internet. Installeer KPN Veilig en beveilig de computer, tablet of mobiel tegen virussen en malware.

2. Hoe werkt KPN Veilig?

Download KPN Veilig en log in op de persoonlijke beheerpagina. Bekijk de beschikbare licenties en voeg apparaten toe. KPN Veilig werkt ontwikkeld door F-Secure.