KPN Webmail

KPN Webmail

E-mail berichten lezen en versturen zonder programma? Met KPN Webmail is het mogelijk. Klanten van KPN kunnen via webmail.kpnmail.nl inloggen bij zonder iets te installeren. De KPN e-mailservice biedt 15 GB opslagruimte. Op deze pagina vind je meer informatie over Webmail.

Wat is KPN Webmail?

KPN Webmail is een online e-mailservice voor het checken van je e-mail. Webmail biedt toegang tot al je e-mailberichten, agenda en contactpersonen. En het grootste voordeel is dat je niets hoeft te installeren. Een aparte e-mailprogramma oals Outlook is niet nodig, maar makkelijk via de browser. En dit alleen met je e-mailadres en wachtwoord. Altijd en overal snel toegang tot je inbox.

Inloggen bij KPN Mail

KPN WebmailHeb je al een account, dan kun je direct inloggen in je persoonlijke e-mail omgeving. Als je nog geen e-mailadres hebt aangemaakt, dan kan je dit via MijnKPN. Inloggen tot Webmail gaat via https://webmail.kpnmail.nl. Het KPN ID waarmee ingelogd wordt op MijnKPN staat los van de webmail.

Voor het aanmaken, verwijderen en beheren van je e-mailaccounts.

 1. Ga naar MijnKPN, klik op Producten en kies product Thuis.
 2. Kies vervolgens voor Informatie & Instellingen.
 3. Klik op het plusje om een e-mailaccount toe te voegen.
 4. Kies een nieuwe @kpnmail.nl e-mailadres en wachtwoord.

KPN Mail instellingen

Er zijn verschillende opties om KPN Mail in te stellen op de smartphone en computer. Je kunt dit handmatig instellen via de instellingen van de app bijvoorbeeld Outlook. Via IMAP, SMTP of POP3.  De instellingen kun je gebruiken voor e-mailadressen die eindigen op: @kpnmail.nl, @kpnplanet.nl, @planet.nl, @wxs.nl, @hetnet.nl, @freeler.nl, @snelnet.net, @on.nl, @onsbrabantnet.nl, @onsmail.nl, @onsnet.nu, @onsneteindhoven.nl, @onsnetnuenen.nl, @xs4all.nl, @telfort.nl, @tip.nl, @tiscali.nl en @tiscalimail.nl. Gebruik de instellingen voor KPN Mail hieronder voor het ontvangen en lezen van e-mail.

Inkomende e-mail

 • IMAP.kpnmail.nl: Kies voor SSL
 • Poort: 993
 • Gebruikersnaam: E-mailadres invullen
 • Wachtwoord: Wachtwoord van je e-mailadres

Uitgaande e-mail

 • SMTP.kpnmail.nl: Kies TLS of SSL
 • Poort: 587
 • Gebruikersnaam: E-mailadres invullen
 • Wachtwoord: Wachtwoord van je e-mailadres

Veelgestelde vragen over KPN Webmail

1. Wat is KPN Webmail?

KPN Webmail is de online e-mailservice voor het lezen en versturen van berichten zonder een e-mailprogramma. Klanten van KPN kunnen via webmail.kpnmail.nl toegang krijgen tot e-mail, contactpersonen en agenda.

2. Hoe moet je KPN Mail instellen?

KPN Mail is te gebruiken op de smartphone of computer. Gebruik hiervoor de instellingen van IMAP en SMTP voor het ontvangen en versturen van e-mail.

Meer over KPN Webmail vind je op: https://www.kpn.com/service/internet/e-mail.

GratisTabletOnline