KPN Fon

KPN Fon

KPN Fon geeft een stukje van je WiFi internet beschikbaar aan anderen. Door het aanzetten van deze optie, heb je toegang tot andere WiFi Hotspots in Nederland. Een hotspot is een locatie waar draadloos internet beschikbaar is. Met de WiFi HotSpots van KPN ben je altijd online als je geen 4G hebt. De Fon WiFispots vind je bij mensen thuis en bedrijven. Ontdek alle voordelen van KPN Fon.

KPN Hotspots

Met hotspots heb je toegang tot internet op openbare plekken in het hele land. Deze verbindingen zijn vaak beveiligd met een wachtwoord. Wil je hiervan gebruik maken, selecteer in de lijst met draadloze netwerken de KPN Hotspot. Er zal vervolgens een pagina openen in je browser waar je moet inloggen. Gebruik een hotspot niet voor persoonlijke zaken in verband met de veiligheid.

KPN WiFi Hotspot activeren

KPN FonWil je gebruik maken van een hotspot, dan moet je eerst KPN Fon aanzetten bij je modem. Maak een account aan of log in op de website van KPN. Met de servicetool kun je de instellingen ook aanpassen.

Hotspot instellen op je telefoon

Draadloos internetten zonder WiFi? Gebruik de databundel van je telefoon abonnement als hotspot. Dit kun je instellen voor je iPhone of Android toestel. Voor iPhone gebruikers klik je eerst op Instellingen en daarna op Mobiel netwerk. Schuif de schakelaar bij Persoonlijke hotspot aan. Stel een wachtwoord in voor de verbinding. Om deze optie in te schakelen op een Adroid toestel ga je naar Instellingen, klik op Meer en mobiel netwerk delen.

FAQ

1. Wat is KPN Fon?

Met KPN Fon geef je jouw WiFi beschikbaar voor anderen. Hiermee krijg je toegang tot andere Fon Wifispots in Nederland.

2. Hoe zet ik KPN Fon uit?

Als je thuis verbonden bent met je eigen KPN netwerk kun je het aan- en uitzetten via de Servicetool.

GratisTabletOnline