Discovery Plus

Discovery Plus

Er zijn heel wat streamingdiensten op de markt gekomen zoals Netflix, Amazon Prime en Disney Plus. Je kunt uit een hele hoop verschillende kiezen. Zo is Discovery Plus er ook één van. Het kan behoorlijk lastig zijn om de juiste streamingdienst voor jou te vinden. Je zal daarom even op onderzoek uit moeten gaan welke voor jou het beste en het fijnste werkt. Je zal kunnen beginnen met kijken naar Discovery Plus.

Discovery Plus abonnement

Op de website van Discovery Plus worden twee abonnementen aangeboden. De eerste 7 dagen op de streamingdienst zijn gratis. Je hebt al een abonnement vanaf € 3,99 per maand. Met de standaard Entertainment abonnement stream je al je favoriete programma’s. Daarnaast is er een abonnement inclusief sport voor € 5,99. Wil je met meerdere gebruikers kijken? Dat is mogelijk. Kijk met drie mensen tegelijk vanaf verschillende schermen. En mocht je willen stoppen met Discovery Plus, dan kun je maandelijks opzeggen.

Gratis 7 dagen proberen

Met een proefperiode van 7 dagen kun je Discovery Plus gratis uitproberen. Als je tevreden bent met het aanbod wordt het account automatisch omgezet naar een betaald abonnement, mits je tijdens de proefperiode annuleert.

AbonnementMaandJaar
Entertainment€ 3,99€ 39,99
Entertainment & Sport€ 5,99€ 59,99

Wat is het aanbod van Discovery+?

Het aanbod van Discovery Plus is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in real life televisie, programma’s en documentaires waar je kennis op kunt doen. Op Discovery+ is al het aanbod te zien van TLC, Animal Planet, Eurosport en Originals. Maar ook sport komt voorbij bij de streamingdienst. Het aanbod sport is zeer divers. Met een Entertainment & Sport account stream je wedstijden van de Grand Slam, wielrennen, tennis en UFC live op alle apparaten.

Discovery+ bij Ziggo en KPN

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om Discovery Plus te kijken bij Ziggo en KPN via een zender. De streamingdienst wordt niet aangeboden via de tv-ontvanger. Als je een Smart tv hebt kun je de Discovery+ app installeren. Of gebruik een Chromecast om de beelden van je smartphone of tablet te streamen naar de televisie. Bekijk het zenderoverzicht van Ziggo en KPN.

Discovery+ app

Als je een account hebt gemaakt kun je direct beginnen met Discovery Plus. Discovery Plus is te bekijken op alle apparaten met internetverbinding. Installeer de app van Discovery+ op je Samsung smart-tv. Als er geen app beschikbaar is, gebruik een Chromecast om de beelden te streamen vanaf je tablet naar de televisie.

Voordelen van Discovery Plus

Het is fijn dat je Discovery Plus overweegt. Er zitten een hele hoop voordelen aan Discovery Plus. Zo kun je alle Europese wedstrijden live streamen. Dit is voor de echte sportfanaten ideaal. Daarnaast is het niet een al te dure dienst. Je hoeft er niet erg veel voor te verdienen om het te kunnen betalen. Het is een streamingdienst waar je echt nog wat van kan gaan leren als je het bijvoorbeeld over Animal Planet hebt. Er zitten dus zeker een hele hoop verschillende voordelen aan deze streamingdienst vast.

FAQ

1. Wat is Discovery Plus?

Discovery Plus is een streamingdienst, voorheen Dplay, waar je exclusieve content kunt kijken van je favoriete programma’s op Discovery.

2. Hoeveel kost abonnement bij Discovery Plus?

De kosten voor Discovery Plus abonnement zijn € 3,99 per maand. Je hebt een proefperiode van 7 dagen, daarna wordt het verlengd tenzij geannuleerd.

GratisTabletOnline