Lebara Sim Only

Lebara Sim Only

Ben je prijsbewust en zoek je een goedkope sim only abonnement? Dan ben je bij Lebara aan het juiste adres. De provider met voordelig abonnementen voor mobiel. Wist je dat Lebara gebruik maakt van het KPN netwerk? Dat is voordelig internet en bellen op het beste netwerk. Vergelijk Lebara Sim Only en kies voor de abonnement met de beste prijs.

Sim Only abonnement bij Lebara

Sim Only van Lebara is een abonnement waarmee je voordelig kunt internetten, bellen en sms’en. Bij de provider mag je iedere maand gratis je bundel aanpassen. De abonnementen bij Lebara hebben een looptijd van 1 maand of 2 jaar. Standaard krijg je 150 belminuten en 150 sms’jes. Voor € 1,- extra per maand bel en sms je onbeperkt. Is je internet- belbundel op? Dan koop je extra bundels via MyLeraba.

Internet Belminuten / SMS Prijs
1 GB 150 min + sms € 6,-
3 GB 150 min + sms € 8,-
5 GB 150 min + sms € 9,-
10 GB 150 min + sms € 12,-
15 GB 150 min + sms € 15,-
20 GB 150 min + sms € 18,-

Lebara onbeperkt internet

Op dit moment heeft Lebara geen databundels met onbeperkt internet. De hoogste bundel voor internet is 20 GB.

Tarieven buiten je sim only bundel

Mobiel Vast SMS Internet
€ 0,09 cent / min € 0,01 cent / min € 0,12 cent / bericht € 0,01 cent / MB

Kies de Sim Only voordelen van Lebara

Lebara Sim OnlyAl 20 jaar biedt Lebara voordelige sim only abonnementen tegen de beste prijs. Stap over naar Lebara als je op zoek bent naar een goedkope sim only abonnement. En dankzij het KPN netwerk heb je optimale dekking in Nederland. De budgetprovider heeft regelmatig aanbiedingen met korting op het abonnement. Overtuig je zelf van Lebara en check reviews van bestaande klanten.

FAQ

1. Wat is Lebara Sim Only?

Met een sim only abonnement van Lebara heb je internet en bellen voor een scherpe prijs op het premium netwerk van KPN. Dat is een abonnement zonder telefoon.

2. Waarom kiezen voor Lebara?

Lebara biedt goedkope abonnementen met of zonder telefoon en gratis nummerbehoud. Zij maken gebruik van het KPN netwerk.

3. Is 5G beschikbaar bij Lebara?

Op dit moment kun je bij Lebara nog geen 5G netwerk gebruiken.

GratisTabletOnline