Tele2 aanbieding

Tele2 aanbieding

Een abonnement of telefoon bij TELE2? Vergelijk de goedkoopste abonnementen bij TELE2. Kies uit verschillende abonnementen met of zonder telefoon. Het moment om te kiezen voor TELE2, want de provider heeft regelmatig aanbiedingen voor mobiel.

Aanbiedingen voor mobiel

TELE2 aanbiedingBij TELE2 zit je goed als je op zoek bent naar een goedkoop abonnement met veel internet data en belminuten. Stel je eigen abonnement samen met of zonder nieuwe smartphone, de keuze is aan jou. Controleer je huidige gebruik en kies voor de bundel dat het beste bij je past. Handig om te weten tijdens de Dit Wil Ik Weken zijn er aanbiedingen als geen aansluitkosten en kortingen op internet data (GB). Benieuwd hoe je kan profiteren van de TELE2 aanbiedingen? Check het op TELE2.nl.

Sim Only

Ben je op zoek naar een goedkope sim only abonnement? Dan kom je uit bij TELE2. Een sim only abonnement bij TELE2 heb je al vanaf € 9,50, maar welk abonnement past bij jou? Met de TELE2 aanbiedingen weet je zeker dat je een voordelige abonnement hebt voor één of twee jaar.  Voor sim only geldt de volgende aanbiedingen:

  • Geen aansluitkosten op nieuwe abonnementen t.w.v. € 20,-.
  • Krijg 20 GB internet voor de prijs van 10 GB.

Telefoon met abonnement

Is het tijd voor een nieuwe smartphone? Dan moet je bij TELE2 zijn. De nieuwste smartphones met de beste sim only abonnementen. Zoek je favoriete smartphones, kies een databundel en wat je maandelijks wilt betalen. Wist je dat TELE2 ook acties heeft waarbij cadeaus kunt krijgen? Bij het onderstaande telefoons ontvang je nu de volgende cadeaus:

  • Samsung Galaxy S23 – Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm zwart t.w.v. € 269,-
  • OPPA Find X5 Pro – OPPA Pad Air t.w.v. € 279,-
  • OPPO REN08 Pro – Enco Air2 earbuds cadeau t.w.v. € 69,-
  • Gratis aansluitkosten.

Dit Wil Ik Weken

Profiteer van extra kortingen tijdens de Dit Wil Ik Weken bij TELE2 van scherpe aanbiedingen op de beste smartphones en abonnementen. Het moment om te verlengen of een nieuwe smartphone te kiezen. Deze actie is vaak van korte duur, dus wees er snel bij.

TELE2 Klantvoordeel

Zijn er meer TELE2 of T-Mobile abonnementen actief jouw adres? Dan mag je gebruik maken van de Klantvoordeel. Dat betekent tot 5 GB extra internet op je TELE2 abonnement en € 5 korting op T-Mobile Thuis. Mis deze actie niet.

Kies voor TELE2

Twijfel je nog of ben je bijna overtuigd van TELE2? Als je gaat overstappen naar TELE2 is het handig om de reviews en ervaringen van andere klanten te lezen. Op verschillende websites worden ervaringen gedeeld over de provider.