Tele2 aanbieding

Tele2 aanbieding

Tele2 biedt regelmatig aanbiedingen en kortingen aan voor mobiele abonnementen en telefoons. Zo heb je bij sim only extra data of korting. Kies uit een breed scala aan telefoons en bespaar met de Tele2 aanbiedingen. Ontdek de nieuwste telefoon aanbiedingen en krijg de beste deals bij Tele2.

Aanbiedingen voor mobiel

Bij Tele2 zit je goed als je op zoek bent naar een goedkoop abonnement met veel internet en belminuten. Stel je eigen abonnement samen met of zonder nieuwe telefoon, de keuze is aan jou. Controleer je huidige gebruik en kies voor een bundel dat het beste bij je past. Tijdens de Dit Wil Ik Weken zijn er aantrekkelijke aanbiedingen zoals geen aansluitkosten en kortingen. Check het op Tele2.nl en profiteer van de aanbiedingen.

Tele2 aanbiedingSim Only

Een sim only abonnement bij Tele2 heb je al vanaf € 9,50, maar welk abonnement past bij jou? Met de Tele2 aanbiedingen weet je zeker dat je kiest voor een voordelige abonnement. Het is de moeite waard om te kijken naar de Sim Only aanbiedingen van Tele2 om te zien welke het beste bij je past en om te profiteren van de beste deals. Tijdens de Dit Wil Ik Weken heb je bij Tele2 de volgende aanbiedingen voor sim only:

  • Geen aansluitkosten op nieuwe abonnementen t.w.v. € 20,-.
  • Krijg 20 GB internet voor de prijs van 10 GB.

Telefoon met abonnement

Is het tijd voor een nieuwe telefoon? Dan moet je bij Tele2 zijn. De nieuwste telefoons met de beste sim only abonnementen. Zoek je favoriete smartphones en kies een databundel. Wist je dat Tele2 ook acties met cadeaus? Geniet van de beste mobiele deals met de Tele2:

  • Samsung Galaxy S23 – Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm zwart t.w.v. € 269,-
  • OPPA Find X5 Pro – OPPA Pad Air t.w.v. € 279,-
  • OPPO REN08 Pro – Enco Air2 earbuds cadeau t.w.v. € 69,-
  • Gratis aansluitkosten.

Dit Wil Ik Weken

Profiteer van extra kortingen tijdens de Dit Wil Ik Weken bij Tele2 van scherpe aanbiedingen op de beste smartphones en abonnementen. Het moment om te verlengen of een nieuwe smartphone te kiezen. Deze actie is vaak van korte duur, dus wees er snel bij.

Tele2 Klantvoordeel

Zijn er meer Tele2 of T-Mobile abonnementen actief jouw adres? Dan mag je gebruik maken van de Klantvoordeel. Dat betekent tot 5 GB extra internet op je Tele2 abonnement en € 5 korting op T-Mobile Thuis. Mis deze actie niet.

Kies voor Tele2

Bijna overtuigd van Tele2? Check de reviews en ervaringen van bestaande klanten.

FAQ

1. Welke aanbiedingen heeft Tele2?

De Tele2 aanbiedingen kunnen variëren van korting tot gratis cadeau bij een telefoon. Bekijk de actuele aanbiedingen op Tele2.nl.

2. Zijn de aanbiedingen ook geldig voor bestaande klanten?

Als je wilt weten wat er mogelijk is bij jouw pakket kun je contact opnemen met de klantenservice van Tele2.

GratisTabletOnline