KPN review

KPN review

Is KPN een betrouwbare provider? Deze vraag wordt vaak gesteld als je kiest voor overstappen. Bij een recente onderzoek van de Consumentenbond kwam KPN als beste uit de test, maar op Trustpilot zien we een negatieve score. Ook zijn er klanten die minder positief zijn. Een veelgehoorde klacht is bijvoorbeeld de prijs van de diensten, die volgens sommige klanten aan de hoge kant is. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar welke diensten van KPN het beste passen bij jouw wensen en budget. Alles over de reviews en ervaringen vind je op deze pagina.

Trustpilot

KPN reviewOp de website van Trustpilot staan reviews, ervaringen en klachten over KPN. Een groot deel van de reviews gaan over glasvezel internet, Wifi en de dienstverlening. Zo lees je bijvoorbeeld ervaringen van klanten met de SuperWifi en de virusscanner. Meer dan 2700 ervaringen over KPN staan op Trustpilot. Van de vijf sterren hebben zij op dit moment een gemiddelde beoordeling van 1,5 ster.

Consumentenbond

De leden van de Consumentenbond beoordeelden KPN Glasvezel in het vierde kwartaal van 2022 met een van 8,3. Daarmee kwam de provider op de eerste plek bij de test. Klanten van KPN beoordelen de kwaliteit van internet, televisie en bellen dan ook als goed. Ook bij de test voor de beste alles in 1 provider stond KPN respectievelijk op plek 1 en 2. De gemiddelde score van KPN komt op 9,4. Op de website van de Consumentenbond zijn alle beoordelingen te vinden.

Meer over KPN reviews vind je op: https://nl.trustpilot.com/review/www.kpn.com.

GratisTabletOnline