KPN Glasvezel

KPN Glasvezel

Klaar voor de toekomst? Met KPN glasvezel ben je verzekerd van snel en stabiel internet. De upload- en downloadsnelheid is bij glasvezel hetzelfde. De kosten voor glasvezel en kabel internet zijn bij KPN evenveel. Bestaande klanten kunnen gratis over naar glasvezel van KPN. Doe KPN glasvezelcheck, hiermee zie je of glasvezel beschikbaar is op jouw adres.

KPN Glasvezelcheck

KPN glasvezelDe glasvezelcheck controleert welke providers en abonnementen op jouw adres worden aangeboden. Het glasvezelnetwerk is een open netwerk, iedere provider kan hierop zijn internet diensten aanbieden. De toekomst van internet is glasvezel. Hiermee kun je in vergelijking met standaard (ADSL) internet grote hoeveelheden gegevens versturen met hoge snelheid. De overstap maken van standaard internet naar KPN glasvezel? Bestaande klanten van KPN kunnen het abonnement overzetten naar glasvezel.

Glasvezel postcodecheck

Ook zo enthousiast van glasvezel? Met de KPN postcodecheck voor glasvezel zie je in één oogopslag de mogelijkheden op jouw postcode. Vul de postcode en huisnummer in en je ziet direct of je woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN.

Vergelijk KPN glasvezel abonnementen

KPN is de één van de bekendste providers en biedt glasvezel aan met internetsnelheid tot 1 Gbit/s. Uit de paneltest van de Consumentenbond is KPN beoordeeld als de beste glasvezelprovider. Gebruik de postcodecheck om de verschillende glasvezel abonnementen met elkaar te vergelijken. Bij KPN heb je meerdere glasvezel abonnementen die je kunt uitbreiden met extra diensten. Zo kun je met KPN Hussel glasvezel internet combineren met televisie, mobiel en vast bellen. Hoe meer je combineert, hoe meer voordeel je krijgt.

Glasvezel abonnementSnelheid
Snel50 Mbit/s
Sneller100 Mbit/s
Supersnel200 Mbit/s
Ultrasnel1 Gbit/s

Bij KPN heb je meerdere glasvezel abonnementen die je kunt uitbreiden met extra diensten. Zo kun je met KPN Hussel glasvezel internet combineren met televisie, mobiel en vast bellen. Hoe meer je combineert, hoe meer voordeel je krijgt.

1. Glasvezel: Internet only

  • Een basis abonnement met alleen glasvezel internet. Kijk je weinig televisie en bel je zonder huistelefoon? Dan is een abonnement met alleen internet voldoende. Kies uit internetsnelheid van 50 Mbit/s tot 1 Gbit/s, afhankelijk van de persoonlijke situatie.

2. Glasvezel: Internet + bellen

  • De combinatie van glasvezel internet plus vast bellen, zonder televisie. Combineer deze twee producten met KPN mobiel en ontvang korting op je abonnement.

3. Glasvezel: Internet + televisie

  • Naast glasvezel internet ook televisie kijken? Behalve het modem ontvang je thuis ook de 4K televisie ontvanger.

4. Glasvezel: Alles in 1

  • Internet, televisie en bellen, alles in 1. Door meerdere producten met elkaar te combineren in één abonnement ontvang je korting. De prijs van alles in 1 hangt af van de internetsnelheid die je kiest en extra opties.

Glasvezel internet van KPN

Ben jij klaar voor de toekomst en geïnteresseerd in KPN glasvezel? Kies voor overstappen naar KPN. Ben je bestaande klant, neem dan contact op met de klantenservice om je abonnement over te zetten naar glasvezel. Ga je verhuizen, doe eerst een KPN postcodecheck om zeker te zijn van de beschikbaarheid op je nieuwe adres.

Voordelen van KPN glasvezel internet

Glasvezel van KPN heeft een aantal voordelen ten opzichte van standaard internet. Het belangrijkste voordeel van glasvezel is de internetsnelheid. De download- en uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk. Het uploaden via standaard internet duurt iets langer. Glasvezel is de toekomst. Behalve de snelheid is glasvezel ook minder gevoelig voor storingen. Alle voordelen van glasvezel op een rij:

  • Downloaden en uploaden is even snel.
  • Stabiele internetverbinding doordat glasvezel minder gevoelig is voor storingen.
  • Televisie kijken op de hoogste kwaliteit.

FAQ

1. Wat kost glasvezel bij KPN?

De kosten voor KPN glasvezel ligt tussen de € 44 en € 57,50, afhankelijk van de gekozen internetsnelheid. Je betaalt bij KPN evenveel voor glasvezel als standaard internet.

2. Wanneer krijg je glasvezel?

Per postcode of adres is dat verschillend. Wel krijgen steeds meer plaatsen glasvezel. Wil je weten of glasvezel bij jou in de buurt beschikbaar is? Met de KPN glasvezelcheck kom je erachter.

3. Is glasvezel duurder?

Internet via glasvezel is niet duurder of goedkoper. Dit hangt af van de abonnement en welke provider je kiest. Wil je overstappen, vergelijk dan altijd.

GratisTabletOnline