T-Mobile Sim Only

T-Mobile Sim Only

Met een sim only betaal je alleen voor je abonnement. Als je keist voor een sim only hoef je geen nieuwe telefoon te kopen. Stel je eigen abonnement samen met T-Mobile sim only. Bepaal zelf hoeveel internet en belminuten je wilt hebben. Vergelijk de aanbiedingen en kies voor de abonnement die bij jou past. Maar wanneer kies je voor een sim only? Ben je tevreden met je huidige telefoon of wil je andere abonnement? Dan is sim only een slimme keuze.

Sim Only abonnement

Met een sim only abonnement van T-Mobile maak je gebruik van het 4G netwerk. Kies uit een databundel van 1 GB tot Unlimited. Stap eenvoudig over met behoud van je eigen nummer. Geef tijdens het bestellen van je sim only aan dat je eigen nummer wilt behouden en T-Mobile regelt de rest.

InternetBelminutenPrijs p/m
1 GB120 belminuten€ 13,50
3 GB120 belminuten€ 16,50
10 GB120 belminuten€ 17,50
20 GB120 belminuten€ 22,50
UnlimitedOnbeperkt€ 35,-
Unlimited PlusOnbeperkt€ 37,50
Unlimited EntertainmentOnbeperkt€ 50,-
Prijzen bij een 2-jarig abonnement.

Sim Only of abonnement

T-Mobile Sim Only abonnementEen vraag die je vaker hoort, kiezen voor een sim only of een abonnement met telefoon. Voor je een keuze gaat maken is het slim om te oriënteren. De prijzen bij de telecomproviders zijn verschillend. Een telefoon met abonnement is vaak duur, omdat je ook betaalt voor de telefoon. In sommige gevallen moet je erbij betalen. Daarom is het goed om je wensen te vergelijken. Wellicht heb je bij andere provider een betere deal. Met een sim only heb je geen extra kosten. Als je al een goede telefoon hebt, betaal je alleen voor je sim only abonnement. Ben je tevreden met je huidige smartphone of is deze toe aan vervanging?

Sim Only of prepaid

Stel je zelf de vraag, wat zijn mijn wensen en wat voor gebruiker ben ik? Een sim only is een abonnement waarmee je kunt bellen, internetten en sms’en waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Hierbij kun je kiezen uit verschillende bundels met een duur van één of twee jaar. Een voordeel van sim only is dat je altijd bereikbaar bent, ook als je bundel op is. Je kunt dus blijven internetten, maar de snelheid wordt langzamer. Met een prepaid simkaart heb je zelf controle over wanneer en hoeveel je wilt opwaarderen. Is je tegoegd op? Dan kan je online of met een opwaardeerkaart beltegoed opwaarderen.

Wat zijn de voordelen van T-Mobile Sim Only abonnement?

Een sim only is voordelig, omdat je niet betaalt voor het telefoon. Heb je al goedwerkende telefoon en ben je op zoek naar een sim only abonnement? Kies voor een Sim Only van T-Mobile. Gebruik je abonnement in Nederland en binnen de de EU. Is je T-Mobile bundel op? Dan ben je altijd bereikbaar, maar is je internet minder snel.

  • Eigen nummer behouden? Bij T-Mobile behoud je gratis je eigen nummer.
  • Snel internet met het 5G netwerk van T-Mobile.
  • Abonnement gebruiken in de EU.

T-Mobile Sim Only

T-Mobile simkaart activeren

Bij T-Mobile activeer je de simkaart in My T-Mobile account. De oude simkaart stopt met werken na het activeren van de nieuwe simkaart. Ga naar https://www.t-mobile.nl/my/toestel-en-sim/simkaart-activeren.

E-sim activeren

Heb je een abonnement met eSIM besteld bij T-Mobile? Na het afsluiten van een eSIM ontvang je van T-Mobile een QR-code. Hiermee download je het eSIM profiel op je telefoon. Bij een nieuw abonnement wordt het automatisch geactiveerd. Heb je een verlening van je abonnement of vervang je het plastic simkaart voor een eSIM, dan moet je het activeren in My T-Mobile.

  • Scan de QR-code met je telefoon en activeer de eSIM in My T-Mobile.

FAQ

1. Kan ik mijn eigen 06-nummer behouden?

Ja, geef tijdens het bestellen van je sim only aan welk nummer je wilt behouden.

2. Kan ik mijn abonnement gebruiken in het buitenland?

Ja, je kunt de sim only abonnement gebruiken in Nederland en EU.

3. Wanneer kan ik mijn T-Mobile Sim Only verlengen?

Verlengen kan vanaf maximaal 4 maanden voor de einddatum van je contract.

4. Wat is het verschil tussen een Sim Only abonnement en Prepaid?

Een Sim Only is een abonnement zonder een telefoon. Met sim only betaal je maandelijks een bedrag en bij prepaid heb je geen vaste maandelijkse kosten.

GratisTabletOnline