T-Mobile verlengen

T-Mobile verlengen

Als je ervoor kiest om je abonnement te verlengen bij T-Mobile heb je de volgende voordelen. Bestaande klanten hoeven geen aansluitkosten te betalen en je behoudt automatisch je mobiele nummer. Verlengen van je abonnement kan vervoegd. Vanaf vier maanden voor het eind van je contractperiode kun je kiezen voor een nieuwe mobiel of sim only. Het nieuwe T-Mobile contract gaat pas in als je huidige contract is afgelopen.

Abonnement verlengen bij T-Mobile

Is je contract afgelopen? En is het tijd voor een nieuwe mobiel? Contract vernieuwen met mobiel kan online via My T-Mobile, in één van de T-Mobile winkels of door de klantenservice te bellen. Verlengen is niet altijd nodig als je telefoon het prima doet. Misschien is je telefoon al een paar jaar oud of ben je toe aan een andere model. Het verlengen van je contract is niet verplicht. Je kunt het abonnement na de einddatum stilzwijgend laten doorlopen.

Sim Only verlengen

T-Mobile verlengenWil je liever een goedkope abonnement, kies dan voor een sim only. Moeite met een keuze maken? Gebruik de vergelijker van T-Mobile. Steeds meer mensen kiezen voor een sim only. Wanneer je tevreden bent met je telefoon is een abonnement met telefoon niet altijd nodig. Simpelweg kun je dan het beste kiezen voor een sim only van T-Mobile. Dit is goedkoper dan een telefoon abonnement. Welke bundel het beste bij je past hangt af van je gebruik. Bij T-Mobile heb je keuze uit verschillende sim only abonnementen. Met T-Mobile Unlimited heb je onbeperkt bellen, internetten en toegang tot het 5G netwerk. Ga je op vakantie binnen de EU? Dan gebruik je de bundel ook in het buitenland zonder extra kosten. Kortom wil je lage abonnementskosten? Verleng je abonnement met sim only van T-Mobile.

Zakelijk verlengen

Ben je ondernemer met een zakelijk abonnement van T-Mobile? Al vanaf 6 maanden voordat je contract afloopt kun je verlengen. Daarbij heb je de optie om te verlengen met toestel of sim only. Bij T-Mobile heb je keuze uit de nieuwste telefoons van dit moment bij een één- of twee jarig abonnement. Zakelijke gebruikers kunnen ook kiezen voor een looptijd van één maand. Is je zakelijke telefoon nog prima in orde? Profiteer van lage kosten door te kiezen voor een sim only. Als je niet verlengt kunnen eventuele korting die je nu ontvangt komen te vervallen.

FAQ

1. Wanneer kan je T-Mobile abonnement verlengen?

Je T-Mobile abonnement mag je 4 maanden voor het einde van het contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij T-Mobile?

Bij het verlengen sluit je een nieuwe contract af online of telefonisch. Kies een bundel die bij je past. Je behoudt je eigen telefoonnummer.