T-Mobile verlengen

T-Mobile verlengen

Verlengen kan ook eerder namelijk vanaf 4 maanden voor het einde van je contractperiode. Het nieuwe T-Mobile contract gaat pas in als je huidige contract is afgelopen. Abonnement verlengen bij T-Mobile is slim, want zo kan je weer kiezen uit verschillende actuele aanbiedingen. Daarnaast betaal je bij een verlenging bij T-Mobile geen aansluitkosten.

Abonnement verlengen bij T-Mobile

Abonnement verlengen bij T-Mobile kan op twee manieren, met telefoon of Sim Only. Verlengen is niet verplicht, maar kan wel voordeliger zijn. Na de einddatum loopt je contract automatisch door. Je abonnement verlengen gaat het makkelijkst via de website van T-Mobile, maar je kunt ook verlengen in één van de winkels of door te bellen met de klantenservice.

Sim Only verlengen

T-Mobile verlengenLoopt je abonnement bijna af, dan mag je verlengen bij T-Mobile. Bij Sim Only zijn er geen extra kosten voor de telefoon, maar betaal je maandelijks alleen voor het abonnement. Stel je ideale Sim Only abonnement samen. Geen zorgen maken over je bundel? T-Mobile biedt met Unlimited onbeperkt internet en bellen aan. Kortom wil je lage abonnementskosten? Verleng je abonnement met sim only van T-Mobile.

T-Mobile abonnement verlengen met telefoon

Kan je abonnement verlengen en is je huidige telefoon aan vervanging toe? Dan is het interessant om te verlengen bij T-Mobile. Je kunt kiezen om de toestel in één keer te betalen of in delen. Wanneer je kiest voor het laatste dan zijn de maandelijkse kosten voor je abonnement ook iets hoger. Door het toestel los te kopen, dus in één keer af te betalen, blijven de kosten laag. Het verlengen bij T-Mobile is heel snel geregeld. Kies een nieuwe telefoon, stel een bundel samen en bevestig je verlenging.

T-Mobile zakelijk verlengen

Ben je ondernemer met een zakelijk abonnement van T-Mobile? Al vanaf 6 maanden voordat je contract afloopt kun je verlengen. Daarbij heb je de optie om te verlengen met toestel of sim only. Bij T-Mobile heb je keuze uit de nieuwste telefoons van dit moment met een één- of twee jarig abonnement. Voor meer flexibiliteit zijn er ook abonnementen met een looptijd van één maand. Is je zakelijke telefoon nog prima in orde? Profiteer van lage kosten door te kiezen voor een sim only.

FAQ

1. Wanneer kan je T-Mobile abonnement verlengen?

Je T-Mobile abonnement mag je 4 maanden voor het einde van het contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij T-Mobile?

Bij het verlengen sluit je een nieuwe contract af online of telefonisch. Kies een bundel die bij je past. Je behoudt je eigen telefoonnummer.

GratisTabletOnline