Simpel storing

Simpel storing

Even geen bereik of niet kunnen internetten en bellen? Vaak is de oorzaak een storing bij Simpel. Een storing is natuurlijk heel vervelend. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je niet kan internetten of bellen. Simpel gebruikt het netwerk van T-Mobile. Wat je kan doen bij een Simpel storing, lees je hieronder. Kom je er niet uit neem dan gerust contact op met Simpel.

Bellen

Een storing aan het netwerk is vaak tijdelijk, maar kan voor je gevoel lang duren. Op de dekkingskaart vind je meer over de storingen en werkzaamheden aan het netwerk. Als het niet lukt om te bellen kun je proberen om de telefoon opnieuw te starten. Hiermee maak je opnieuw verbinding met het netwerk. Nog steeds geen bereik? Haal de simkaart eruit en doe het opnieuw erin.

Simpel plafond

Simpel storingMisschien heb je de Simpel Plafond ingesteld. Als je het ingestelde bedrag hebt bereikt, kun je geen extra kosten maken buiten de bundel, zoals niet meer internetten. Check het via Mijn Simpel.

Openstaande facturen

De reden dat je niet meer kunt internetten en bellen kan ook zijn dat je openstaande facturen hebt. De simkaart wordt dan geblokkeerd voor het netwerk. Zodra deze betaalt zijn, heb je weer bereik.

FAQ

1. Is er een storing bij Simpel?

Op de dekkingskaart vind je actuele storingen en werkzaamheden die gepland zijn aan het netwerk.

2. Wat is de Simpel storingskaart?

Vul je postcode in en je ziet de storingen, werkzaamheden en oorzaken.