KPN Alles in 1

KPN Alles in 1

Een provider nodig voor een compleet pakket met internet, televisie en bellen? Met KPN Alles in 1 heb je al deze producten onder één dak. Kies nu het Alles in 1 pakket dat past bij je wensen op KPN.nl. Bij KPN heb je glasvezel pakketten met verschillende snelheden tot wel 1 Gbit/s. Bij KPN heb je glasvezel pakketten voor thuis met verschillende snelheden tot wel 1 Gbit/s.

Internet, televisie en bellen van KPN

KPN Alles in 1Het Alles in 1 pakket van KPN bestaat uit internet, interactieve tv en bellen. Het is handig om alles bij één provider af te nemen. Zo heb je altijd dezelfde aanspreekpunt bij vragen of storingen. En omdat je meerdere producten met elkaar combineert, geven providers vaak korting. KPN biedt alles in 1 pakketten aan met verschillende snelheden en tv-pakketten. Wel zo fijn, want dan kan je een eigen pakket samenstellen.

Kies je Alles in 1 pakket

Het pakket is voor iedereen geschikt, omdat je zelf kunt kiezen wat je nodig hebt. Kortom er zijn genoeg voordelen op te noemen waarom je zou moeten kiezen voor Alles in 1 van KPN. Het is eenvoudig en slim, omdat je alles afneemt bij dezelfde provider. De combinatie van producten in één pakket kan je korting opleveren. Hoewel de term Alles in 1 bij KPN langzaam is verdwenen, wordt het nog wel door veel consumenten zogenoemd. In plaats daarvan heeft de provider nu Combivoordeel, voorheen KPN Hussel, geïntroduceerd. Een nieuwe manier van alles in 1 pakket samenstellen.

Stel je abonnement samen

Laten we beginnen met het samenstellen van de Alles in 1 pakket. De eerste stap is om een postcodecheck te doen. Daarmee kan je direct zien wat de mogelijkheden zijn op jouw adres. Kies uit drie verschillende internetsnelheden, 100 Mbit/s, 200 Mbit/s of 1 Gbit/s. Met glasvezel is de upload- en downloadsnelheid gelijk aan elkaar. Verder zijn er ook andere opties die je kunt selecteren zoals gratis KPN Veilig.

Vaste telefoonlijn

Kies je er bewust voor om vast bellen toe te voegen bij dan bel je € 0,15 per minuut naar vast en mobiel. Als je vaker belt kijk dan eens bij de belbundels.

Televisie pakket

Wil je er ook een televisie pakket bij? Dat kan met KPN TV+. Voor € 12,50 per maand heb je standaard 65 zenders inclusief ESPN, live pauzeren en terugkijken tot zeven dagen. Meer televisie? Tegen extra betaling kan je streamingdiensten toevoegen aan het pakket.

Ga voor Alles in 1 van KPN

Overstappen naar Alles in 1 van KPN? Nieuwe klanten krijgen een welkomstcadeau als ze overstappen. Kies uit 6 maanden korting op Internet (en tv), gratis televisie zenders of twee KPN SuperWifi punten voor goed bereik in huis. Check de ervaringen van bestaande klanten. Bekijk de actuele aanbiedingen op KPN.nl en stel een eigen pakket samen.

Veelgestelde vragen over KPN Alles in 1

1. Wat is KPN Alles in 1?

Het Alles in 1 abonnement van KPN is een compleet pakket met internet, televisie en bellen. Stel het pakket samen naar eigen wensen.

2. Hoe werkt Alles in 1?

Bij een alles in 1 abonnement maak je zelf de keuze voor internet, televisie en bellen. Kies de gewenste internetsnelheid, extra opties voor televisie en bellen.

3. Hoeveel kost Alles in 1 bij KPN?

De prijs voor een alles in 1 pakket is afhankelijk van de snelheid die je kiest.

Meer over KPN Alles in 1 vind je op: https://www.kpn.com/internet/alles-in-een.

GratisTabletOnline