Viaplay storing

Viaplay storing

Het zal je maar net gebeuren, wil naar een wedstrijd kijken van Max Verstappen, is er een storing. Het probleem hoeft niet altijd bij Viaplay te zijn, maar kan ook aan je eigen internetverbinding liggen. Meest voorkomende problemen bij een storing en hoe je het kunt oplossen bespreken we hieronder.

1. Aanmelden lukt niet

Gebruik bij het aanmelden het e-mailadres waarmee je hebt geregistreerd. Lukt het niet, dan kun je opnieuw een wachtwoord opvragen.

2. Het beeld blijft bufferen

Een oorzaak met haperende beeld heeft meestal te maken met de verbinding. Dit kan zowel bij Viaplay of aan je eigen netwerk liggen. Check bij dit probleem of je internetverbinding actief is.

3. Verbinden met Chromecast lukt niet

Met Chromecast kan je vanaf je telefoon streamen naar je televisie. Het werkt via hetzelfde draadloze netwerk in je woning. Soms kan het zijn dat je geen Chromecast-icoontje in beeld hebt, dit heeft verschillende oorzaken. Het belangrijkste is dat de Chromecast verbonden is met hetzelfde netwerk die je gebruikt op de smartphone of tablet. Mocht het niet lukken dan is het slim om de Chromecast te resetten.

4. Viaplay Twitter account

Via het officiële Twitter account van Viaplay wordt je op de hoogte gehouden van het laatste sportnieuws. Als er een storing is delen andere gebruikers van Viaplay dit op Twitter.

Storing en foutmeldingen oplossen

Een groot deel van de storingen of foutmeldingen kan je zelf oplossen. Bijvoorbeeld door de internet modem resetten. Op de website van Viaplay vind je een special FAQ pagina met vraag en antwoord. Deze vind je op help.viaplay.com/nl/.

GratisTabletOnline