Discovery Plus opzeggen

Discovery Plus opzeggen

Na het maken van een account heb je een proefperiode van zeven dagen. Als je binnen deze termijn niet opzegd wordt je automatisch verlengd naar een betaalde abonnement. Daarna heb je een opzegtermijn van een maand. Wil je Discovery Plus opzeggen? Wat de reden ook is, opzeggen is eenvoudig. Hoe het opzeggen van Discovery+ werkt leggen we hieronder stapsgewijs uit.

Hoe kan je Discovery Plus opzeggen?

Bij Discovery+ heb je keuze uit twee abonnementsvormen, namelijk voor een maand of jaar. Neem je een abonnement wat maandelijks wordt verlengd, dan kun je het maandelijks opzeggen. Kies je voor een jaarabonnement dan gaat opzegging in aan het eind van de abonnementsperiode.

  1. Login via https://www.discoveryplus.nl en kies rechtsboven voor jouw account.
  2. Vervolgens op Abonnement, maak daarna de keuze voor Annuleer jouw abonnement.

Discovery Plus account verwijderen

Na het opzeggen van je Discovey Plus abonnement worden je gegevens nog bewaard. Als je ook je account wilt verwijderen neem dan contact op met de klantenservice.

Veelgestelde vragen over Discovery Plus

1. Wat is de opzegtermijn van Discovery Plus?

Bij Discovery Plus heb je een opzegtermijn van 1 maand bij een maand abonnement. Na het opzeggen, kun je tot het einde van je facturering gebruikmaken van Disney Plus.

2. Hoe kan je Discovery Plus abonnement opzeggen?

Opzeggen van Discovery+ abonnement kan via de website, App Store en Google Play.

Meer informatie over Discovery Plus abonnement opzeggen vind je op: https://support.discoveryplus.com/nl-nl/Answer/Detail/000004055.

GratisTabletOnline