Hollandsnieuwe verlengen

Hollandsnieuwe verlengen

Als bestaande klant weet je natuurlijk wat Hollandsnieuwe te beiden heeft. Hollandsnieuwe maakt gebruik van één van de beste netwerken in Nederland, namelijk die van Vodafone. Dat betekent dat je overal dekking hebt, maar tegen een voordelige prijs. Een verlenging is vaak het moment om na te gaan of je kiest voor alleen een abonnement of een nieuw toestel. Verlengen bij Hollandsnieuwe kan al vanaf vier maanden voor het einde van je abonnement. En je behoud je telefoonnummer.

Abonnement verlengen

Bij Hollandsnieuwe kan verlenging van je abonnement al voordat je contract voorbij is. Een voordeel van verlenging is dat je telefoonnummer kunt behouden, dezelfde simkaart gebruiken en kan misschien kiezen voor een nieuwe aanbieding. Abonnementen bij Hollandsnieuwe zijn altijd scherp geprijsd. Ben je daarnaast klant van Ziggo, dan krijg je elke maand dubbel tegoed. Genoeg redenen om te kiezen voor een abonnement verlenging bij Hollandsnieuwe.

Verlengen met sim only

Hollandsnieuwe verlengenBestaande klanten kunnen verlengen met een sim only of met een telefoon. Goedkoop internetten, bellen en sms’en? Dat kan met een sim only abonnement van Hollandsnieuwe. Een slimme keuze als je al een telefoon hebt. Je betaalt dan alleen de kosten voor het abonnement en niet het toestel. Verleng eenvoudig via de website van Hollandsnieuwe.

Verlengen met telefoon

Bij Hollandsnieuwe zit je goed als het gaat om een verlenging met telefoon. Kies uit één van de beste telefoons van Apple, Samsung en Oppo. Een contractverlenging heeft veel voordelen zoals geen aansluitkosten, krijg je vaak korting en maak je gebruik van de nieuwste smartphone.

FAQ

1. Hoe kan je abonnement verlengen?

Bestaande klanten kunnen abonnement eenvoudig verlengen via een account op de website van Hollandsnieuwe.

2. Wanneer kan je abonnement verlengen bij Hollandsnieuwe?

Vier maanden voor het einde van je contract kan je verlengen. Alles blijft hetzelfde zoals je nummer en simkaart.