Hollandsnieuwe verlengen

Hollandsnieuwe verlengen

Bij Hollandsnieuwe kun je zonder gedoe je abonnement verlengen, met een sim only of telefoon met abonnement. Vanaf vier maanden voor het einde van de contract kan je kiezen voor een verlenging. Door je abonnement te verlengen krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit nieuwe aanbiedingen bij Hollandsnieuwe.

Abonnement verlengen bij Hollandsnieuwe

Als je tevreden bent met Hollandsnieuwe, dan kan je verlengen met een sim only of abonnement met telefoon. Op die manier blijf je genieten van het betrouwbare Hollandsnieuwe netwerk. Bij Hollandsnieuwe maken ze gebruik van Vodafone, zo profiteer je van landelijke dekking.

Sim Only abonnement verlengen

Hollandsnieuwe verlengenVoordelig internetten en bellen bij Hollandsnieuwe al vanaf € 7,50 per maand. Een slimme keuze als je al een telefoon hebt. Je betaalt dan alleen de kosten voor het abonnement en niet het toestel. Heb je op dit moment een sim only abonnement en ben je toe aan een nieuwe telefoon? Verleng dan eenvoudig je abonnement met telefoon.

Hollandsnieuwe verlengen met telefoon

Bij Hollandsnieuwe kan je ook verlengen met een telefoon. Als je toe bent aan een nieuwe telefoon is het slim om te kiezen voor een verlenging van een abonnement met telefoon. Kies je voor een eenmalige betaling, dan betaal je de telefoon in één keer. Op deze manier heb je geen extra kosten, maar betaal je alleen maandelijks voor je abonnement.

Hoe werkt verlengen bij Hollandsnieuwe?

Wanneer je kiest voor een verlenging bij Hollandsnieuwe dan kun je uiteraard je huidige telefoonnummer blijven gebruiken.

1. Contract

  • Check wanneer je abonnement afloopt voordat je gaat verlengen. Bij Hollandsnieuwe kan je vier maanden voor het einde van je contract al kiezen voor een verlenging.

2. Kies een bundel

  • Kies uit verschillende bundels voor internet, bellen en sms’en met een looptijd van 1, 2 jaar of één maand.

3. Simkaart activeren

  • Je bestelling wordt binnen enkele werkdagen thuisbezorgd. Van Hollandsnieuwe ontvang je een 3-in-1 simkaart.

Hollandsnieuwe verlengen met Ziggo

Combineer Hollandsnieuwe met internet van Ziggo tijdens je abonnement verlenging. Door beide providers met elkaar te combineren kom je in aanmerking voor dubbel zoveel internet- en belbundel. Je krijgt dan dubbel zoveel internet, belminuten en sms’jes. Deze voordeel krijg je alleen als Hollandsnieuwe en Ziggo actief zijn op dezelfde adres.

FAQ

1. Hoe kan je abonnement verlengen?

Verlengen doe je eenvoudig via de website van Hollandsnieuwe.

2. Wanneer kan je abonnement verlengen bij Hollandsnieuwe?

Vier maanden voor het einde van je contract kan je verlengen.

GratisTabletOnline