Ziggo zakelijk

Ziggo zakelijk

Een betrouwbare partner voor de connectiviteit van je bedrijf is van levensbelang. Als zakelijke gebruiker van internet wil je kunnen vertrouwen op je provider als het gaat om internet en bellen. Bij Ziggo Zakelijk ben je aan het juiste adres. Dat is hoge internetsnelheden, één vaste contactpersoon voor al je vragen en een gespecialiseerde helpdesk. Ziggo Zakelijk is er voor elk type ondernemer en bedrijf. 

Zakelijk internet van Ziggo

Als zakelijk gebruiker heb je behoefte aan snel, stabiel en veilig internet. Ziggo Zakelijk helpt bedrijven in de digitalisering. Zakelijke klanten hebben keuze uit drie verschillende internetpakketten: Start Xtra, Complete Xtra en Giga Xtra. Klanten met Ziggo Zakelijk gebruiken het Giganet. Dat is internet met 1 Gbit/s. Overal in het bedrijf de perfect draadloze verbinding dankzij SmartWifi.

Start XtraComplete XtraGiga Xtra
200 Mbit/s downloadsnelheid500 Mbit/s downloadsnelheid1 Gbit/s downloadsnelheid
30 Mbit/s uploadsnelheid40 Mbit/s uploadsnelheid70 Mbit/s uploadsnelheid
3 SmartWifi boosters3 SmartWifi boosters3 SmartWifi boosters
Safe Online 1 licentieSafe Online 3 licentiesSafe Online 5 licenties
€ 45,-€ 52,50€ 65,-

Ziggo zakelijk bellen

Ziggo zakelijkBereikbaarheid via internet is net zo belangrijk als telefonisch beschikbaar zijn voor je klanten. Ziggo Zakelijk biedt naast internet ook vaste telefonie aan. Met zakelijk bellen van Ziggo ben je 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Bel je veel naar klanten, maak je dan geen zorgen over de kosten met Volop bellen. Dat is onbeperkt naar vast en mobiel voor € 12,50 per maand. Combineer Zakelijk internet met Volop bellen, je kunt het stopzetten op ieder moment.

Kies voor internet van Ziggo Zakelijk

Zakelijk internet van Ziggo heeft een aantal voordelen. Kies je voor Ziggo dan heb je keuze uit verschillende Alles in 1 of Internet Only pakketten. Als klant maak je automatisch gebruik van het Giganet, dat is downloaden, uploaden en streamen zonder beperkingen. Met een zakelijk abonnement voor internet krijg je gratis drie SmartWifi boosters. Regelmatig heeft de provider ook aanbiedingen voor Ziggo zakelijk. Als ondernemer ben je al druk genoeg, daarom komt de monteur bij je langs als het nodig is. Veilig internet is onmisbaar tegenwoordig. Daarom ontvang je 1, 3 of 5 licenties voor Safe Online afhankelijk van je abonnement. Ben je ondernemer en zoek je snelle en stabiele internet verbinding voor je bedrijf? Laat je overtuigen en lees de reviews.

FAQ

1. Welke internetsnelheid heeft Ziggo Zakelijk?

Met zakelijk internet van Ziggo heb je keuze uit 200 Mbit/s, 500 Mbit/s of 1 Gbit/s.

2. Kan je overstappen naar Ziggo Zakelijk?

Ben je overtuigd van zakelijk internet van Ziggo, gebruik dan de gratis overstapservice.