Ziggo klantenservice

Ziggo klantenservice

Miljoenen consumenten hebben een telefoon of internetverbinding bij Ziggo. Helaas kan er soms ook iets mis gaan. Bijvoorbeeld als je internet niet meer werkt of wanneer je niet kunt bellen. In dat geval kun je terecht bij de Ziggo klantenservice. Houd gegevens bij de hand zodat je sneller wordt geholpen. Bekijk de contactmogelijkheden met Ziggo hieronder.

Contact opnemen met Ziggo

De Ziggo klantenservice is op werkdagen bereikbaar van ‘s morgens 8 uur tot ‘s avonds 20 uur. In het weekend van 9 tot 18 uur. Op de website staan diverse opties om contact op te nemen met de helpdesk team van Ziggo. Het tarief voor telefoonnummers die beginnen met 0800 zijn gratis. Neem contact op als je vragen hebt over je factuur, bestelling of andere vragen.

Ziggo klantenserviceWebsite

Op de Ziggo website staat veel informatie als je vragen hebt over de producten en diensten. Ook wat je kunt doen bij storingen. Zo hoopt Ziggo dat je eventuele problemen zelf kunt oplossen.

Telefonisch contact

Liever persoonlijk geholpen worden, dan staat de klantenservice voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Gratis bellen naar de helpdesk kan met de Ziggo verbinding naar 1200 of 0900 – 1884 voor de normale belkosten.

Chatten

Chat rechtstreeks met de Ziggo klantenservice als je liever niet wilt bellen. Chatfunctie is ook beschikbaar in de Mijn Ziggo app.

E-mail sturen

Naar aanleiding van je e-mail kan Ziggo telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. De online contactformulier is te vinden op:

  • https://www.ziggo.nl/klantenservice/contact/formulier

Community forum

De Ziggo community forum is de plek om met andere klanten en helpdesk medewerkers in gesprek te gaan. Handig om rond te kijken op het forum, wellicht vind je hier de antwoord op je vraag. Ga naar: https://community.ziggo.nl.

Stel je vraag aan de Ziggo klantenservice

  • Telefoonnummer: 1200 / 0900 – 1884
  • Twitter: https://twitter.com/ziggowebcare
  • Facebook: https://www.facebook.com/Ziggo/
  • Website: www.ziggo.nl

Zakelijk contact

Een succesvolle onderneming begint met goede bereikbaarheid van internet en bellen. Daarom heeft Ziggo voor zakelijke klanten pakketten die je zelf kunt samenstellen.

Ziggo zakelijk telefoonnummer

Met Ziggo zakelijk ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Heb je vragen over zakelijke producten of diensten, bel de adviseurs van Ziggo op het telefoonnummer 0800 – 0620. Bereikbaar van 8:00 tot 22:00 op werkdagen en in het weekend.

FAQ

1. Hoe kan je contact opnemen met Ziggo?

Contact met Ziggo kan op verschillende manieren: telefonisch, e-mail, chat of social media.

2. Wat zijn de openingstijden van Ziggo klantenservice?

De klantenservice is bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur (maandag – vrijdag) voor vragen over producten, bestellingen en storingen.

3. Op welke nummer is Ziggo bereikbaar?

Contact kan via 1200 als je een Ziggo aansluiting hebt of 0900 – 1884.

GratisTabletOnline