Ziggo Sprinters

Ziggo Sprinters

Aan het overwegen voor een nieuwe provider? Tijdens de Ziggo Sprinters campagne kunnen klanten gebruik maken van hoge kortingen. Op elk pakket krijg je namelijk 50% korting. Ziggo Sprinters is het moment om over te stappen naar Ziggo. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Ook zo benieuwd naar de voordelen van Ziggo Sprinters?

6 maanden korting op Internet Only

Kies je ideale internetpakket en stap over naar Ziggo. Profiteer 6 maanden lang van 50% korting op je internetpakket tijdens de Ziggo sprinters campagne.

Internet OnlyPrijsMet korting (prijs per maand)
Start€ 43,-€ 30,25
Complete€ 53,-€ 26,50
Giga€ 62,-€ 31,-

12 maanden korting op Internet & TV

Naast internet ook tv van Ziggo? Dan heeft Ziggo een scherpe aanbieding die je niet wilt missen. Stap je tijdens Ziggo Sprinters over, dan ontvang je 12 maanden korting op je pakket. Daarna betaal je weer de reguliere abonnementsprijs. Doe de postcodecheck en sluit een abonnement af bij Ziggo.

Ziggo SprintersGratis installatiehulp t.w.v. € 249

Hoewel de installatie van de modem of tv vrij eenvoudig is, kan het zijn dat je onverwacht hulp nodig hebt. Met de installatiehulp wordt een Wifi-scan gedaan en kijkt eventueel een monteur of alles goed is geïnstalleerd zoals de mediabox en de SmartWifi modem.

Geen eenmalige kosten t.w.v. € 19,95

Bij een nieuwe aansluiting betaal je vaak eenmalig activatiekosten van € 19,95. Met Ziggo Sprinters is deze besparing natuurlijk mooi meegenomen.