NLZIET

NLZIET

Online televisie kijken met NLZIET, waar en wanneer je wilt. NLZIET is een samenwerking tussen RTL, NPO en Talpa TV/SBS. Met één abonnement kijk je naar alle uitzendingen en programma’s van deze zenders. Daarnaast kijk je met NLZIET on-demand films, series en documentaires in van verschillende genres, reality tot comedy. Live tv kijken via je smartphone, tablet of computer. En heb je een programma gemist, met NLZIET kijk je het eenvoudig terug. Installeer de NLZIET app op de telefoon, tablet, smart-tv, Apple- of Android TV. Liever op een grote scherm kijken? Verbind de apparaat met de Chromecast. Ook benieuwd of NLZIET iets voor jou is? Maak een account aan en probeer NLZIET 14 dagen gratis.

Wat kost abonnement bij NLZIET?

Voordat je kunt beginnen met NLZIET, heb je een account met een abonnement nodig. Probeer NLZIET de eerste 14 dagen gratis, daarna betaal je € 7,95 per maand voor een abonnement. Je kunt eenvoudig betalen met iDEAL, PayPal en creditcard. Voordeel van NLZIET is dat je nergens aan vastzit. Wil je stoppen met NLZIET? Dan kun je het maandelijks opzeggen.

Account aanmaken

Na het maken van een account, kun je direct beginnen met NLZIET.

  1. Ga naar https://app.nlziet.nl/account/abonnement.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in en maak een account aan.

Hoe werkt de koppelcode?

De koppelcode bestaat uit een aantal cijfers die je vindt op het scherm van je smart-tv, Apple TV en Android TV.

  1. Ga naar nlziet.nl/koppel op je computer of tablet.
  2. Login en vul de koppelcode in.

Welke kanalen en zenders heeft NLZIET?

In totaal zijn er 36 zenders beschikbaar. Het zenderoverzicht van NLZIET: NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Crime, RTL Lounge, SBS6, Veronica/Disney XD, Net5, SBS9, TV538 en regionale kanalen.

Op welke apparaten kan je NLZIET kijken?

Kijk NLZIET via de app op je smart-tv’s van Samsung, LG en Philips. Gebruik je een tablet of computer en wil je liever kijken op een grote scherm, via Chromecast kun je de beelden streamen naar de televisie. Je kunt op twee apparaten tegelijkertijd gebruiken.

Verschil met NPO Plus

NLZIET en NPO Plus zijn niet hetzelfde, maar het idee is gelijk. Bij NLZIET kijk je naar uitzendingen en programma’s van NPO, RTL, Talpa/SBS en andere regionale kanalen. Met een abonnement van NPO Plus kijk je enkel naar NPO 1, 2 en 3.

Ziggo en KPN

Standaard wordt NLZIET (op dit moment) nog niet ondersteunt door Ziggo en KPN. Gebruik daarvoor de app op je smart-tv.

Bekijk het zenderoverzicht van Ziggo en KPN.

FAQ

1. Wat is NLZIET?

Bij NLZIET kijk je naar Nederlandse televisieprogramma’s en series zonder reclame. NLZIET is een samenwerking tussen RTL, NPO en SBS.

2. Hoeveel kost abonnement bij NLZIET?

Je kunt NLIZET 14 dagen gratis uitproberen, daarna onbeperkt kijken voor € 7,95 per maand.

3. Hoe neem je contact op met NLZIET?

Je kunt NLZIET bereiken via social media, e-mail en telefonisch op 085 – 00 131 60.

GratisTabletOnline