Amazon Prime

Amazon Prime

Amazon is het grootste e-commercebedrijf van de wereld. Maar wat is Amazon Prime dan? Het staat bekend als een dienst van Amazon welke al sinds 2005 bestaat. Een speciaal abonnement waar klanten van Amazon dus extra voordeel door hebben. Je kunt hierdoor profiteren van bijvoorbeeld gratis verzendkosten, maar je hebt ook onbeperkt toegang tot exclusieve films en uiteraard mooie tv-series (via Amazon Prime Video).

Wat kost Amazon Prime abonnement?

Je betaalt voor een abonnement van Amazon Prime € 2,99 per maand. Het is bij Amazon Prime mogelijk om zonder creditcard te betalen. In Nederland heb je ook de optie met iDEAL.

StreamingdienstPrijs per maandReclamevrijAantal apparaten
Amazon Prime€ 2,99Ja3
Netflix€ 7,99Ja1
Disney Plus€ 8,99Ja10
Videoland€ 4,99Ja1
NLZIET€ 7,95Ja2

Amazon Prime Video

Met Prime Video kun je onbeperkt video’s kijken. Je streamt namelijk populaire films en tv-series naar je eigen tablet, tv of smartphone of via je browser kan uiteraard ook! Het voordeel wat je hebt is dat je zowel online als offline films kunt bekijken. Maar wist je ook dat je toegang hebt tot Amazon Originals? Amazon Prime Video, Netflix en Disney Plus hebben veel met elkaar gemeen, maar er zijn wel degelijk verschillen. Als je een keuze wil maken moet je kijken naar de inhoud, dus wat zij je te bieden hebben. Netflix bestaat al langer en heeft dan ook een uitgebreider aanbod. Maar omdat Amazon Prime Video nog niet zo lang bestaat, is het aanbod kleiner. Amazon Prime Video is ook goedkoper dan Netflix, alleen blijven ze nog wel wat achter als het gaat over de geluidskwaliteit en videokwaliteit.

Amazon Prime Video met iDEAL

Amazon Prime heeft de betalingsmogelijkheden uitgebreid. Voorheen moest je een creditcard hebben om Amazon Prime te gebruiken. Dit was voor veel mensen een grote drempel. Maar met de toevoeging van iDEAL komt daar verandering in. Vanaf nu is het ook mogelijk om een account te maken met iDEAL. Probeer Amazon Prime Video gratis 30 dagen uit. Na de proefperiode wordt Amazon Prime automatisch verlengd. Je kunt het op ieder gewenst moment opzeggen.

Aanbod bij Amazon Prime Video

Prime Video is een streamingdienst van Amazon. Met Amazon Prime Video krijg je toegang tot Amazon Originals en andere populaire films en series als: Harry Potter, Grey’s Anatomy , De Oost, Star Trek en The Boys.

Amazon Prime Video bij Ziggo en KPN

Voor klanten met een Ziggo abonnement is Amazon Prime beschikbaar op de Mediabox Next. Abonnees van KPN kunnen Amazon Prime Video kijken met de tv-ontvanger via kanaal 203, On Demand en Apps.

KPN

Prime Video vind je bij KPN op kanaal 203. Log in met je Amazon Prime account.

Ziggo

Met de Mediabox van Ziggo kijk je Prime Video op kanaal 153 of via het menu ‘Apps’.

FAQ

1. Wat kost Amazon Prime abonnement?

Met Amazon Prime heb je voordeel op verschillende diensten van Amazon. Je krijgt toegang tot films en series met Amazon Prime Video. En profiteer je van gratis verzendkosten.

2. Welke betaalmethoden heeft Amazon Prime?

Amazon Prime heeft verschillende betaalmethoden. Betalen kan met creditcard, PayPal en iDEAL.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)