Simyo review

Simyo review

Simyo is een online provider en maakt gebruik van het KPN netwerk. De provider is vooral bekend om de service, sim only abonnementen en prepaid. Simyo is voor consumenten die prijsbewust zijn. Wat vinden klanten van Simyo? Alles over Simyo reviews en ervaringen vind je op deze pagina.

Trustpilot

Simyo reviewTrustpilot is de website waar klanten van Simyo een review kunnen achterlaten. De provider heeft meer dan 2500 reviews ontvangen van bestaande klanten. Ruim 1500 reviews geven de provider 5 sterren. Simyo heeft een score van 3,6 uit 5 sterren op Trustpilot. Bij het profiel zien we dat Simyo binnen 24 uur reageert op een review.

Consumentenbond

Elk jaar worden leden van de Consumentenbond gevraagd om mee te doen aan het onderzoek voor de beste mobiele provider. In het laatste kwartaal van 2022 is Simyo voor de 25ste keer door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste provider voor mobiel. Bij het onderzoek wordt gekeken naar het aantal storingen en de ervaring met internet, bellen en sms’en. Simyo krijgt een gemiddelde score van 8,9, maar een algemeen beoordeling van 9,8. Gebruikers zijn zeer tevreden over provider. Hiermee laat Simyo bedrijven als KPN, T-Mobile en Tele2 ver achter zich. Voor mobiel bellen scoort het een 9,1 en kwaliteit van internet een 8,7. Op de website van de Consumentenbond zijn de uitslagen terug te lezen.

Meer over Simyo reviews vind je op: https://nl.trustpilot.com/review/www.simyo.nl.

GratisTabletOnline