Youfone review

Youfone review

Kort samengevat kunnen we zeggen dat Youfone een betrouwbare provider is. Dit blijkt uit verschillende reviews. Een recent onderzoek uit 2022 van de Consumentenbond werd Youfone beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 8,6 en dat is net iets boven KPN en Ziggo.

Trustpilot

Youfone ReviewOp Trustpilot hebben ruim 12.000 klanten een review achtergelaten. De reviews gaan merendeel over sim only, internet voor thuis en service. Van de 5 sterren heeft de provider een gemiddelde van 4,1 ster. En dat is zeer positief. Meer dan de helft beoordeeld Youfone met vijf sterren. Het bedrijf staat op plek drie van zeven beste bedrijven in de categorie internetaanbieders. Kijk voor de actuele beoordelingen, ervaringen en klachten op de website van Trustpilot.

Consumentenbond

De leden van de Consumentenbond test verschillende diensten van Youfone. Bijvoorbeeld sim only en internet. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit van bellen, internet en klantenservice. Youfone is meerderen keren door de Consumentenbond positief beoordeeld. Zo had de aanbieder in het vierde kwartaal van 2021 een score van 8,5. In 2020 in het laatste kwartaal had het bedrijf zelfs een beoordeling van 8,7 van de Consumentenbond. Op de website van de Consumentenbond zijn de uitslagen te vinden.