Videoland opzeggen

Videoland opzeggen

Veel mensen maken gebruik van Videoland, dit is een online videodienst waar je veel series en films kunt bekijken. Videoland heeft een ruim aanbod, voor jong en oud, dus vervelen zal je niet snel doen! Of je nu houdt van actie, thrillers, avontuur, komedie of drama, bij Videoland vind je altijd iets wat aan je wensen voldoet. Ben je niet tevreden met Videoland? Dan kun je eenvoudig je abonnement opzeggen.

Hoe kan je Videoland opzeggen?

Uitgekeken bij Videoland? Je kunt Videoland om verschillende redenen opzeggen. Misschien ben je niet tevreden of vind je het zonde om door te betalen. Dan kun je account bij Videoland stopzetten. In deze artikel leggen we uit hoe je het eenvoudig kan doen. Videoland opzeggen kan aan de hand van deze stappen:

  1. Ga naar Videoland.nl, log daar in met je eigen gegevens (mocht je deze niet meer weten dan kun je deze altijd opvragen en krijg je reactie per e-mail).
  2. Ga op de pagina rechts bovenin naar het hoofdprofiel. Als er om wordt gevraagd voer je de pincode in en dan klik je op ‘account’.
  3. Kies dan voor abonnement stopzetten (dit vind je onder abonnement informatie).
  4. Er komen dan twee vragen in beeld die beantwoord moeten worden en dan kun je je Videoland account opzeggen.
  5. Je krijgt per e-mail een bevestiging, bewaar deze goed zodat je altijd een bewijs hebt van de opzegging.

Welke alternatieven voor Videoland zijn er?

Naast Videoland zijn er ook andere aanbieders waar je gebruik van kunt maken zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Dit zijn goede alternatieven voor als je bijvoorbeeld je Videoland account hebt opgezegd. Het is namelijk wel zo leuk om films en series te kunnen blijven kijken. Door voor één van deze alternatieven te kiezen, weet je in ieder geval dat je goed zit.

FAQ

1. Hoe kan ik mijn Videoland abonnement opzeggen?

Ga naar de website van Videoland, login met je gegevens en volg te stappen om je account op te zegge

2. Wat is de opzegtermijn bij Videoland?

Bij Videoland heb je een opzegtermijn van maximaal een maand.

3. Wat is Videoland?

Videoland is een online videodienst waar je veel series en films kunt bekijken, waar en wanneer je maar wil. Via de computer, tablet, smartphone of smart-tv. Voor Videoland betaal je maandelijks een bedrag.