Videoland inloggen

Videoland inloggen

Als je hebt aangemeld bij Videoland kun je direct beginnen met het streamen van films en series. Je kunt zowel de Videoland app als de website gebruiken. Gebruik de inloggegevens die je bij het aanmelden hebt opgegeven.

Hoe moet je inloggen?

  1. Ga naar https://www.videoland.com/inloggen in je internetbrowser.
  2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

Videoland inloggen op tv

  • Download en installeer de Videoland app op je smart tv.
  • Open vervolgens de app en meld je aan met de inloggegevens.

Inloggen lukt niet

Wil je na een drukke werkdag relaxen met je favoriete films of serie, maar lukt het inloggen niet? Check de volgende tips hieronder om het probleem op te lossen wanneer inloggen bij Videoland niet lukt.

Check je internet- of WiFi verbinding

Vaak is de eerste stap als het inloggen niet werkt om de internetverbinding te controleren. Controleer dit door een willekeurige website te bezoeken op je telefoon. Indien nodig controleer de kabels van je modem en televisie. Een simpele reset van je modem kan wellicht ook helpen.

Nieuwe wachtwoord aanvragen

Weet je zeker dat de inloggegevens juist zijn, maar wil het niet lukken? Vraag een nieuwe wachtwoord aan. Je ontvangt een e-mail met een link voor een nieuwe wachtwoord. Ook kun je proberen om de cookies en tijdelijke bestanden (cache) te legen. Voor een nieuwe wachtwoord ga je naar: https://www.videoland.com/wachtwoord-vergeten.

Is er een storing?

Het probleem met inloggen hoeft natuurlijk niet aan jou te liggen. Soms kan er een storing zijn bij Videoland waardoor het even niet lukt. In zo’n geval kan je niks anders doen dan wachten tot dat het weer werkt.

Inloggen met de app lukt niet

Wellicht moet je een nieuwe update downloaden voor de Videoland app. Check of er een nieuwe update beschikbaar is bij de App Store of Google Play

GratisTabletOnline