Ben aanbieding

Ben aanbieding

Goedkoop internet en bellen op één van de beste netwerken van Nederland? Bij Ben heb je regelmatig aanbiedingen voor sim only en telefoons. Verlengen of overstappen? Maak gebruik van de actuele Ben aanbiedingen. Bekijk alle acties en kortingen voor mobiel op Ben.nl.

Sim Only aanbieding bij Ben

Bij Ben ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een Sim Only abonnement. Ben heeft regelmatig acties en kortingen op abonnementen. Zo heeft de provider tijdelijk acties met prijsverlaging of betaal je geen aansluitkosten. Met Sim Only regel jezelf een telefoon. Ben je tevreden met je huidige telefoon dan is sim only de beste keuze. En als je overstapt naar Ben wordt alles voor je geregeld inclusief nummerbehoud.

Telefoon aanbieding

Ben aanbiedingNaast sim only heeft Ben ook aanbiedingen voor telefoons. De provider verkoopt telefoons van onder andere Apple, Samsung en OPPO. Regelmatig heeft Ben scherpe deals zoals bij de iPhone 13 of Samsung Galaxy A23.

iPhone aanbieding

Tijdelijk drie maanden Apple TV+ en zes maanden Apple Music cadeau bij een nieuwe iPhone.

Samsung aanbieding

Bij een Samsung Galaxy A23 ontvang je tijdlijk de Galaxy Buds Live t.w.v. € 59,- cadeau. Actie geldig in de periode van 20 februari tot en met 2 april 2023.

Ben klantvoordeel

Is er nog iemand met een Ben abonnement op je adres, bijvoorbeeld je vriend of vriendin? Dan krijg je nog meer elke maand 1000 MB extra met Ben Klantvoordeel. Heb je daarnaast ook Internet voor thuis van T-Mobile? Dan ontvang je ook nog € 5,- korting op het abonnement.