Tele2 verlengen

Tele2 verlengen

Heb je een contract bij Tele2 waarvan de einddatum bijna inzicht is? Dan kun je het abonnement verlengen of overstappen naar een andere provider. Bestaande klanten hoeven geen aansluitkosten te betalen bij een nieuwe abonnement. Maak je nog geen keuze na afloop van je contract, dan loopt het abonnement automatisch door en is het maandelijks opzegbaar. Vier maanden voor het einde van je contract kun je overgaan tot verlenging.

Tele2 abonnement verlengen

Voordat je abonnement gaat verlengen met of zonder mobiel is het handig om inzicht te krijgen in je verbruik. Misschien heb je meer of minder belminuten en internet nodig. Met Tele2 Unlimited kun je onbeperkt internetten. Bij het verlengen van je contact ontvang je extra klantvoordeel als er meerdere personen zijn met een andere Tele2 abonnement op jouw adres zijn. Kies een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Regel het verlengen eenvoudig via Mijn Tele2 of bel de klantenservice 020 – 754 4444.

  • Ga naar Mijn Tele2 of bel.
  • Verleng met een nieuwe telefoon of sim only.

Sim Only verlengen

TELE2 verlengenGeen nieuwe toestel nodig? Een sim only abonnement van Tele2 heeft veel voordelen. Landelijke dekking met 4G, gratis nummerbehoud en bundel is gebruiken in de EU. Daarnaast kun je kiezen voor andere scherpe aanbiedingen of overstappen. Een verlenging werkt als volgt. Zodra je contract is afgelopen wordt het abonnement maandelijks opzegbaar. Bij Tele2 heb je een abonnement met een looptijd van 12 en 24 maanden. Voor meer flexibiliteit is er een contract wat maandelijks opzegbaar is. Wil je klaar zijn voor de toekomst? Kies 5G voor maar € 2,- extra.

FAQ

1. Wanneer kan je Tele2 abonnement verlengen?

Je Tele2 abonnement mag je 4 maanden voor het einde van je contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij Tele2?

Bij het verlengen sluit je een nieuwe contract af online of telefonisch. Kies een bundel die bij je past. Je behoudt je eigen telefoonnummer.