Tele2 review

Tele2 review

Tele2 is aanbieder van internet voor thuis met verschillende alles in 1 pakketten en sim only abonnementen voor mobiel. Daarnaast is Tele2 is onderdeel van T-Mobile. Ben je ook benieuwd of Tele2 bij jou past? De vraag die vaak gesteld wordt is, is Tele2 een betrouwbare provider? Deze vraag komt altijd weer terug als consumenten willen overstappen. Alles over de reviews van Tele2 en ervaringen vind je op deze pagina.

Trustpilot

Tele2 ReviewTrustpilot is de website waar klanten van bedrijven een review kunnen plaatsen. Meer dan 800 klanten van Tele2 hebben een feedback geplaatst op Trustpilot. Van de vijf sterren heeft het bedrijf een gemiddelde van 1,3 ster. De reviews gaan voornamelijk over de service, abonnement of internet.

Consumentenbond

Elk kwartaal worden leden van de Consumentenbond uitgenodigd om ervaringen te delen over Tele2. Uit het onderzoek voor de beste mobiele provider in het vierde kwartaal van 2022 scoort de Tele2 een 8,9 voor mobiel bellen. De provider krijgt van de klanten een algemeen oordeel van 9. Alles bij elkaar opgeteld krijgt het bedrijf een 8,4 en dat is net boven KPN. Op de website van de Consumentenbond zijn de testuitslagen nogmaals terug te lezen.
GratisTabletOnline