Videoland abonnement

Videoland

Steeds meer mensen maken gebruik van Videoland, een online streamingsdienst zodat je al je series en films kunt kijken wanneer het jou uitkomt. Het voordeel is dat er verschillende Videoland abonnementen zijn die je kunt afsluiten. Een abonnement op Videoland kan al af worden gesloten voor een paar euro in de maand. Daar leggen we je graag wat meer over uit, net als dat je een Videoland account kunt delen.

Wat kost Videoland?

Videoland bied drie abonnementen: Basis, Plus en Premium.  Je hebt een Basis abonnement voor € 4,99 per maand, een Plus abonnement voor € 8,99 per maand en een Premium abonnement voor € 10,99 per maand. Reclamevrij kijken doe je met een Plus of Premium abonnement.

AbonnementPrijs p/mOmschrijving
Basis€ 4,99Videoland kijken op één scherm tegelijk en reclamevrij.
Plus€ 8,99Twee schermen tegelijken zonder reclame met download functie. Zonder internetverbinding alsnog kijken.
Premium€ 10,99Met vier schermen tegelijk kijken zonder reclame. Films en series downloaden en kijken zonder internetverbinding.

14 dagen proefabonnement

Bij Videoland heb je de mogelijkheid om 14 dagen gratis een proefabonnement te nemen. Wel moet je een verificatietransactie doen van € 0,01. Als je niet wilt verlengen, kun je het op elk moment opzeggen. Na de proefperiode wordt het omgezet naar een abonnement met een opzegtermijn van een maand.

Videoland aanbod

Videoland heeft een breed aanbod films en series. Maandelijks worden er nieuwe titels toegevoegd. Populaire titels zijn o.a. Greys Anatomy, Lieve Mama, Expeditie Robinson, Penoze, Harry Potter, Game Of Thrones, Mocro Maffia en Temptation Island. Ook voor documentaires ben je bij Videoland aan het goede adres. Benieuwd naar het volledige Videoland aanbod? Bekijk op de website van Videoland de nieuwste aanbod via https://www.videoland.com/nl/aanbod/.

Videoland account delen

Als je de kosten van je Videoland account wilt delen, dan is dat mogelijk. Je kunt dan een abonnement afsluiten waarbij je op 2 of 4 schermen tegelijk kunt kijken. Op het moment dat jij een film aan het kijken bent, kan een ander gezinslid bijvoorbeeld een andere serie of film kijken. Het delen van de abonnement is voor veel mensen een uitkomst. Zo kan iedereen genieten van haar of zijn favoriete film of acteur. Naast een hoofdprofiel kan je eenvoudig vier andere profielen aanmaken die beveiligd kunnen worden met een wachtwoord.

Videoland streamen via Chromecast

Met behulp van Google Chromecast is het eenvoudig om met de app op je smartphone of tablet te streamen naar het grote scherm op je televisie.

  1. Doe de Chromecast in de HDMI aansluiting van de televisie.
  2. Download de app van Videoland op je apparaat bijvoorbeeld smartphone.
  3. Verbind de Chromecast en je smartphone met hetzelfde WiFi netwerk.
  4. Open de app en maak verbinding met de Chromecast.

Abonnement opzeggen

Gebruikers van Videoland kunnen na het aanmelden 14 dagen onbeperkt tientallen films en series bekijken. Zeg je binnen 14 dagen op dan wordt er niets in rekening gebracht. Na 14 dagen moet je je abonnement apart opzeggen en heb je een opzegtermijn van een maand. Opzeggen van je Videoland abonnement gaat makkelijk via je account. Login bij Videoland met je accountgegevens en kies bij de account voor abonnement opzeggen.

FAQ

1. Wat is Videoland?

Videoland is een dienst waar je films, series en documentaires kun streamen. Via de computer, tablet, smartphone of smart-tv. Voor Netflix betaal je maandelijks een bedrag.

2. Hoeveel kost Videoland abonnement?

Bij Videoland heb je keuze uit 3 abonnementen: Basis (€ 4,99), Plus (€ 7,99) en Premium (€ 9,99).

3. Op welke apparaten kan je Videoland kijken?

Videoland kijken kan op bijna alle apparaten: smartphone, tablet, computer, gameconsole en smart-tv.

4. Wat kost Videoland bij Ziggo?

Sluit een abonnement af bij Videoland. Ga naar kanaal 151 op de Mediabox XL.

5. Wat kost Videoland bij KPN?

Bij KPN kost Videoland € 8,99 per maand. Je kan deze optie aanzetten via MijnKPN.

GratisTabletOnline