Ziggo Sim Only

Ziggo Sim Only

Ziggo biedt samen met Vodafone sim only abonnementen aan. Heb je thuis Ziggo internet en wil je minder betalen voor je mobiel abonnement? Stap dan nu over naar Ziggo Sim Only. Profiteer van extra voordeel en korting als je kiest voor sim only van Vodafone. En als Ziggo klant, krijg je daarbij ook toegang tot Safe Online XL. Sim only is een uitstekende keuze als je kosten voor mobiel laag wilt houden. Met sim only van Ziggo heb je stabiel netwerk en snel internet via 5G.

Sim only bij Ziggo

Je hebt nog een goed werkende telefoon, maar heb je geen behoefte aan een nieuwe telefoon? De optie voor sim only is dan een slimme keuze. Ziggo biedt in combinatie met Vodafone verschillende sim only abonnementen aan. Lage telefoonkosten en de flexibiliteit om te wisselen van telefoon zijn het voordeel van sim only. En als dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens dubbel data erbij. Door de samenwerking tussen Ziggo en Vodafone kun je ook bij Ziggo terecht voor een sim only abonnement. Ben je een Ziggo-klant, dan krijg je extra voordeel zoals € 2,50 korting en dubbel internet data.

Sim OnlyBelminutenSMSInternetPrijs p/m
Start M150 belminutenOnbeperkt3 GB / 6 GB*€ 15,- / € 12,50*
Start L150 belminutenOnbeperkt10 GB / 20 GB*€ 20,- / € 17,50*
RedOnbeperktOnbeperkt20 GB / 40 GB*€ 27,50 / € 22,50*
Red TogetherOnbeperktOnbeperkt50 GB / 100 GB*€ 30,- € 25,-*
Red UnlimitedOnbeperktOnbeperktOnbeperkt€ 32,50 / € 25,-*
* Getoonde prijzen en databundels gelden bij een 2-jarig abonnement als je Ziggo Internet met Vodafone combineert.

Is sim only van Ziggo het goedkoopste?

Wie op zoek gaat naar het goedkoopste sim only abonnement weet dat VodafoneZiggo niet de goedkoopste is. Sim only via Ziggo begint bij een tweejarig abonnement vanaf € 14,50 als je geen Ziggo klant bent. Sluit je een sim only abonnement af, dan doe je dit bij Vodafone. Kies je voor sim only, dan is het vergelijken altijd de moeite waard.

De voordelen van Sim Only bij VodafoneZiggo

Sluit je een abonnement af bij Ziggo, dan maak je gebruik van het betrouwbare Vodafone netwerk met 5G. Wanneer je thuis internet van Ziggo hebt geniet je ook van extra korting en tv-pakket. Ga snel naar Ziggo.nl en vergelijk alle abonnementen.

Welke sim only past bij jou?

Als je niet veel gebruik maakt van internet is Start M misschien al voldoende. Wie fanatieker kan kiezen voor een Red abonnement. Start Sim Only is ideaal als je voornamelijk bereikbaar wilt zijn.

  • Onbeperkt sms en 150 belminuten
  • 2 GB bij Start M of 5 GB data bij Start L
  • Klant bij Ziggo? Dan wordt je internet verdubbeld naar 4 GB en 10 GB. Plus krijg je elke maand € 2,50 korting op je abonnement.

Nog meer internet en onbeperkt bellen nodig? Dan is Red Sim Only voor jouw de beste keuze.Deze abonnement bestaat uit 15 GB, 30 GB of onbeperkt internet. Wist je dat je met groepsabonnement van Red Together onderling kunt delen met familie en vrienden? Onbeperkt bellen en sms’en. Toevallig ook internet van Ziggo thuis? Dan verdubbel je internet data tot 200 GB.

Ziggo Sim Only

Kies sim only van VodafoneZiggo

Ziggo regelt het overstappen bij je huidige provider. Zij nemen contact op voor het opzeggen van je abonnement. En wil je telefoonnummer behouden? Geef dit aan tijdens het bestelproces. Kies voor een bundel die bij je past. Neem je een bundel met veel data, maar maak je hier geen gebruik van? Dan betaal te veel voor de data die je niet gebruikt.

FAQ

1. Kan ik mijn eigen 06-nummer behouden?

Ja, geef tijdens het bestellen van je sim only aan welk nummer je wilt behouden.

2. Kan ik mijn abonnement gebruiken in het buitenland?

Ja, je kunt de sim only abonnement gebruiken in Nederland en EU.

3. Wanneer kan ik mijn Ziggo Sim Only verlengen?

Verlengen kan vanaf maximaal 4 maanden voor de einddatum van je contract.

4. Wat is het verschil tussen een Sim Only abonnement en Prepaid?

Een Sim Only is een abonnement zonder een telefoon. Met sim only betaal je maandelijks een bedrag en bij prepaid heb je geen vaste maandelijkse kosten.