Ziggo Formule 1

Ziggo Formule 1

De Formule 1 wordt ook wel F1 genoemd, waarvan FIA de autosportbond is. Met het succes van Max Verstappen en de komst van de Formule 1 naar Zandvoort is de sport populairer dan ooit bij de race fans. Het circuit is grondig aangepast om aan de eisen te voldoen. Vanaf 2020 staat het gepland op de Formule 1 kalender. Het Formule 1 seizoen van 2020 begint in Australië en stopt op het circuit in Abu Dhabi. Voor de echte Formule 1 fans is Ziggo Sport de plek om de traningen en wedstijden te bekijken. Ziggo abonnees kunnen met Ziggo Sport op kanaal 14 de F1 en Max Verstappen volgen. Nog geen Ziggo abonnement? Kies de pakket die bij je past.

Welke Formule 1 programma’s heeft Ziggo?

In het Formule 1 seizoen kunnen de F1 fans geniet van alle nieuwtjes rondom de F1. Zo wordt er live verslag gedaan vanaf het circuit. Alle vrije trainingen zijn live te volgen via Ziggo Sport op kanaal 14. Dat is niet alles. Van kwalificaties tot aan interviews met de coureurs. Vanuit de studio wordt elke weekend verschillende analyses gedaan door gasten met Rob Kamphues als presentator.

Ziggo Formule 1 Cafe

Tijdens het F1 seizoen komen in het Ziggo Formule 1 Cafe diverse gasten aan het woord waarin alles rondom Formule 1 word besproken. Ook wordt er vooruit gekeken naar het volgende raceweekend.

FAQ

1. Hoe kijk je Formule 1 op je telefoon of tablet?

Download gratis de Ziggo Go app voor iOS of Android op je tablet of telefoon. En bekijk de Formule 1 met Ziggo Go.

2. Op welk kanaal vind je Formule 1?

Ziggo klanten met een digitale tv kunnen alle trainingen van de Formule 1 bekijken op Ziggo Sport kanaal 14.

GratisTabletOnline